0
Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς του για τα μάτια μίας 22χρονης πανέμορφης κοπέλας θόλωσε το μυαλό ενός 38χρονου και αποφάσισε ότι αφού δεν θα την έχει εκείνος δεν θα την είχε κανείς.
Σε κατάσταση αμόκ, μπήκε οπλισμένος στο σπίτι της 22χρονης στην Κρύα Βρύση Γιαννιτσών, αποφασισμένος να την σκοτώσει επειδή τον απέρριπτε, αλλά η γιαγιά μπήκε μπροστά σαν ασπίδα της και θυσιάστηκε πέφτοντας νεκρή.



Η απίστευτη τραγωδία που συγκλονίζει την περιοχή εκτυλίχθηκε στις 21.40 την Τρίτη, όταν ο 38χρονος από το Αγγελοχώρι Ημαθίας πήγε στο σπίτι της κοπέλας όπου βρίσκονταν η ίδια, η αδελφή της, ο 48χρονος πατέρας τους, η 69χρονη γιαγιά της και ο 74χρονος παππούς της.


Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο δράστης έμαθε ότι η κοπέλα που «πολιορκούσε» πέρασε στη Φιλοσοφική Σχολή στο Ρέθυμνο Κρήτης κι έχασε την ψυχραιμία του.


Έτσι, θολωμένος από τον έρωτά του για την κοπέλα, πήγε στο σπίτι της και τη ζήτησε από τον πατέρα της. Όμως ο 48χρονος του είπε «η μικρή δεν σε θέλει» και τον έδιωξε από το σπίτι.

Τότε ο 38χρονος πήγε στο χωριό του, πήρε μία καραμπίνα και γύρισε ξανά στο σπίτι της κοπέλας σε έξαλλη κατάσταση.

Δίχως να πει κουβέντα έστρεψε το όπλο προς την 20χρονη και πυροβόλησε, αλλά η 69χρονη γιαγιά της έδρασε αστραπιαία μπαίνοντας μπροστά από την εγγονή της, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα σκάγια και να σκοτωθεί αστραπιαία. Μάλιστα, σύμφωνα με το thestival, ο δράστης πυροβόλησε 9 φορές!

Η νεαρή γυναίκα και ο 74χρονος παππούς της τραυματίστηκαν.




Στη συνέχεια ο 38χρονος βγήκε έξω από το σπίτι και, αφού περπάτησε λίγα μέτρα, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του στρέφοντας το όπλο στο κεφάλι του και πατώντας η σκανδάλη. Σχεδόν ταυτόχρονα προσπάθησαν να τον λιντσάρουν ο πατέρας της κοπέλας και δύο φίλοι του, οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Εγγονή και παππούς διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ ο 38χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο.


Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν άτομα από το φιλικό περιβάλλον της κοπέλας, η 20χρονη δεν είχε ερωτική σχέση με τον άντρα, ο οποίος, ωστόσο, την παρενοχλούσε.

ΠΗΓΗ: Espresso, thestival.gr

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top