0
Με μια θρασύτατη πρόκληση φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα «καληνύχτισε» τους αναγνώστες της. Συγκεκριμένα ανάρτησε βίντεο ατυχήματος ελληνικού ελικοπτέρου.

Η τουρκική ιστοσελίδα αμυντικού περιεχομένου SavunmaSanayiST.com με ένα χυδαίο tweet έστειλε για ύπνο τους 36.600 ακολούθους της στο Twitter:

Το βίντεο αφορά την πτώση του Επιθετικού Ελικοπτέρου Apache της Αεροπορίας Στρατού προ διετίας στην Χαλκιδική. Όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη ανάρτηση συνοδεύτηκε και από τα αντίστοιχα προκλητικά σχόλια των αναγνωστών

Δείτε το tweet της τουρκικής ιστοσελίδας:




Το επιθετικό ελικόπτερο Apache AH-64D συμμετείχε στην μεγάλη στρατιωτική άσκηση «Σάρισα 2016».

Στο πλαίσιο της άσκησης από νωρίς το πρωί διεξάγονταν στρατιωτικά γυμνάσια στην περιοχή της παραλίας Βρασνών (κόλπος Κορφανού) όπου προγραμματίζεται να γίνει και ένα παίγνιο που προβλέπει απόβαση αμφίβιων δυνάμεων.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, περίπου στις 9 το πρωί, οι χειριστές του Apache υποχρεώθηκαν σε βαριά προσγείωση ενώ πετούσαν χαμηλά πάνω από τη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 10-15 μέτρων από την ακτή.

Τότε το επιθετικό ελικόπτερο ακούμπησε στη θάλασσα.

Οι δύο χειριστές του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν με τη βοήθεια και των άλλων στρατιωτικών που βρίσκονταν στην παραλία Βρασνών, λόγω της άσκησης πολύ κοντά στο σημείο της πτώσης.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top