0
Ως ήρωα -και δικαίως- χαρακτηρίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ έναν αστυνομικό, ο οποίος συγκράτησε με τα χέρια του ένα βαν, που κρεμόταν στο κενό και κινδύνευε να πέσει από γέφυρα.

Ο Μάρτιν Γουίλις έφθασε πρώτος το πρωί της Παρασκευής στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος και είδε το όχημα να ταλαντεύεται επικίνδυνα στο χείλος μιας γέφυρας στον αυτοκινητόδρομο A1 στο Δυτικό Γιόρκσαϊρ της βόρειας Αγγλίας με τον οδηγό του εγκλωβισμένο μέσα. Αντιλήφθηκε την κρισιμότητα της κατάστασης και άρπαξε το βαν με τα χέρια μέχρι να φθάσουν ενισχύσεις και να ολοκληρωθεί η διάσωση.


«Συγκρατούσα το όχημα για να μη ταλαντεύεται από τον αέρα. Δεν μπορώ να περιγράψω την ανακούφισή μου όταν έφθασε η Πυροσβεστική στο σημείο», έγραψε στο Twitter.



Οι συνάδελφοί του τον χαρακτηρίζουν «σούπερμαν»: «Η μπέρτα του σούπερμαν δεν φαίνεται στη φωτογραφία, θα πρέπει να σου βγήκε μέσα στην ταραχή», σχολίασε ο αστυνομικός Άνταμ Πέις.


Ο οδηγός του βαν απεγκλωβίστηκε μετά βασάνων και κόπων αργότερα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Λιντς. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, αλλά δεν απειλείται η ζωή του.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top