0
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 33χρονος Σέρβος Μάρτιν Ματιάσεβιτς ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής σε πολυτελές σπίτι στη Βάρκιζα μέσα στο οποίο εντοπίστηκαν συνολικά 136 κιλά κοκαΐνης.


Σε βάρος του 33χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν πλέον εστιάσει στον μυστηριώδη Ιβάν, ο οποίος έστησε το δίαυλο διακίνησης κοκαΐνης προσδοκώντας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, σε κέρδη 15 εκατ. ευρώ.

Το protothema.gr τη Δευτέρα έφερε στο φως την κατάθεση του υπαστυνόμου που χειρίστηκε την υπόθεση, το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ, την κατάθεση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Βάρκιζας και της γιατρού που έφερε σε επαφή τον Ιβάν με γνωστό μεσίτη.

Διαβάστε την κατάθεσή του αστυνομικού:




Δείτε το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ: 





H κατάθεση του ιδιοκτήτη του πολυτελούς διαμερίσματος της Βάρκιζας στην οποία αναφέρει ότι νοίκιασε το σπίτι στον Ιβάν γιατί αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα:



Η κατάθεση της γιατρού η οποία αναφέρει ότι εκείνη ήταν ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τον καταζητούμενο Ιβάν με τον γνωστό μεσίτη.



H κατάθεση του γνωστού μεσίτη για τη γνωριμία με τον Ιβάν στον Όμιλο Βουλιαγμένης:




Το διαβατήριο του 33χρονου που δείχνει τα ταξίδια που έκανε στη Λατινική Αμερική





ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top