0
Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο φαίνεται πως είναι οι αστυνομικοί. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει όσοι ερευνούν την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι περισσότερες πιθανότητες είναι το απίστευτης αγριότητας έγκλημα  να διαπράχθηκε από κάποιον ληστή. 

Συγκεκριμένα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο protothema.gr πως κατά 80% η δολοφονία της άτυχης εφοριακού αποδίδεται σε ληστεία ενώ ακόμη υπάρχει ένα μικρό ποσοστό, 20%, κάποιο άτομο που γνώριζε την κοπέλα να τη σκότωσε αφού πρώτα τη μαχαίρωσε 14 φορές!

Αν είναι ληστεία τότε τα σενάρια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, είναι δύο: Ή κάποιος τοξικομανής επιτέθηκε στη Δώρα Ζέμπερη ή κάποιο πρόσωπο επιτέθηκε στην 32χρονη ίσως με σεξουαλικούς σκοπούς, εξού και οι 14 μαχαιριές.

Επίσης ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους οι αρχές και αυτό προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας, καθώς διακρίνονται οι ύποπτες κινήσεις ενός μικροκαμωμένου προσώπου, που ίσως κατάγεται από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν.

«Μίλησε» το κινητό της Δώρας

Ένα ακόμη στοιχείο που θα οδηγήσει τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος είναι το κινητό τηλέφωνο του θύματος που εξέπεμπε σήμα από την οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια και μάλιστα για αρκετές ώρες μετά τη δολοφονία. Στη συνέχεια το σήμα έπαψε να εκπέμπεται ίσως γιατί το τηλέφωνο καταστράφηκε από τους δράστες. Το γεγονός ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της 32χρονης Δώρας ήταν η οδός Μενάνδρου -δρόμος που αποτελεί κατά καιρούς κέντρο κλεμμένων αντικειμένων- προσανατολίζει τις έρευνες προς το ενδεχόμενο της ληστείας. Ενισχύεται δηλαδή το σενάριο ο δράστης να δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη και στη συνέχεια να προσπάθησε να πουλήσει το κινητό της τηλέφωνο για λίγα ευρώ στην Ομόνοια. 

Πλέον η αστυνομία προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο ανάμεσα σε άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για αρπαγές τσαντών, κλοπές πεζών, σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών και βίαιες ληστείες δρόμου. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top