0
Ούτε κουβέντα δεν θέλησε να ανταλλάξει η Βίκυ Σταμάτη με τον ακόμα, σύζυγό της πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, με τον οποίο συναντήθηκε στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.


Η Βίκυ Σταμάτη που καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών μόλις μπήκε στην δικαστική αίθουσα, κάθισε στο εδώλιο δύο σειρές πίσω από τον πρώην υπουργό, χωρίς να του πει κουβέντα, σε αντίθεση με εκείνον που όταν την είδε την πλησίασε για να της μιλήσει.

Εκείνη όμως, δεν του απάντησε με αποτέλεσμα ο κ. Τσοχατζόπουλος να γυρίσει στη θέση του. Η στάση της όμως φαίνεται πως τον προβλημάτισε γι’αυτό και την πλησίασε ξανά. Αυτή τη φορά, η Βίκυ Σταμάτη σα να μην τον γνώριζε, έστρεψε το κεφάλι της προς την άλλη κατεύθυνση, σηκώθηκε από το εδώλιο και βγήκε έξω από τη δικαστική αίθουσα.

Η φωτογράφιση

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του Down Town και περιγράφει τη ζωή της μετά τη φυλακή, τον νευρικό κλονισμό και εξηγεί για ποιον λόγο δεν μετανιώνει για όσα συνέβησαν.

Η συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη, όπως σημειώνει το περιοδικό στο εξώφυλλο που την φιλοξενεί, διήρκησε δύο εβδομάδες. «Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν», τονίζει η ίδια.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top