0
Μία φρικιαστική οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μαρκόπουλο, όπου μία 51χρονη δολοφόνησε την κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 51χρονη κλείδωσε τον 53χρονο σύζυγό της σε αποθήκη. Στη συνέχεια, σκότωσε με μαχαίρι τη 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε.

Όταν ο άνδρας κατάφερε να βγει από την αποθήκη, αντίκρισε το σοκαριστικό θέαμα, καθώς μάνα και κόρη ήταν νεκρές. Η 51χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Δίπλα στις δύο σορούς βρέθηκε αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι το αντικείμενο της δολοφονίας.

Αυτή την ώρα, ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα για το πως έφτασε η συγκεκριμένη γυναίκα στο σημείο να προβεί σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη, πριν δώσει τέλος και στην δική της ζωή.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας που δεν κατάλαβε πως έγιναν όλα στο σπίτι της οικογένειας βρίσκονταν και ο πατέρας της 17χρονης. Ο άντρας φέρεται να είχε πάει στο σπίτι για να κάνει κάποιες δουλειές.

Κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές. Τότε η γυναίκα φέρεται να κλείδωσε την πόρτα, ενώ εκείνος ήταν μέσα. Αμέσως μετά συνεπλάκη με την κόρη της στην αυλή του σπιτιού.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν κατάφερε αργότερα να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς ο 53χρονος πατέρας, η σύζυγός του είχε ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο γιατρός που την παρακολουθούσε, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν και τα φάρμακα τα οποία έπαιρνε η 51χρονη.

Η αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει και τα αίτια που πιθανόν να οδήγησαν τη μητέρα σε μία τέτοια πράξη.

Η 17χρονη μαθήτρια:






Φωτογραφία που η 17χρονη είχε ανεβάσει στο Instagram 40 λεπτά πριν το τραγικό συμβάν:


Το μήνυμά της ένα 24ωρο πριν πέσει νεκρή από τα χέρια της μητέρας της:





loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top