0
H οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και απλός κόσμος που συγκινήθηκε από την μαφιόζικη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, λένε το «τελευταίο αντίο».


«Ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση όλων στις δύσκολες στιγμές της οικογένειάς μας, μετά τον άδικο χαμό του Μιχάλη μας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελείτε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Λεωφ. Ιασωνίδου και Χρυσάνθου Τραπεζούντος) και θα ακολουθήσει η ταφή στο νεκροταφείο Ελληνικού.








Το «παρών» έχουν δώσει  εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, συνάδελφοι του εκλιπόντος αλλά και απλός κόσμος, που είτε απλώς γνώριζε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, είτε συγκινήθηκε από το τραγικό τέλος του.

Ήδη μια ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της τελετής, η εκκλησία είχε πλημμυρίσει με στεφάνια που έλεγαν το «ύστατο χαίρε» στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε από δύο άγνωστους προς το παρόν δράστες, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού στο κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο άντρες είχαν κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού μαζί του, τον επισκέφθηκαν και αφού παρέμειναν επί περίπου 20 λεπτά μαζί του, τον δολοφόνησαν με μία σφαίρα από απόσταση περίπου ενάμισι μέτρου και εξαφανίστηκαν.
















loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top