0
«Έχασα τις αισθήσεις μου λόγω του ποτού κι έπεσα, με αποτέλεσμα να σπάσω τον ώμο μου».


«Επέστρεψα στο τραγούδι και είμαι καθαρός». Με αυτά τα λόγια ο Λευτέρης Βαζαίος, ο τραγουδιστής που απογείωσε το νησιώτικο τραγούδι την προηγούμενη δεκαετία, μίλησε στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου για τη μάχη που έδωσε να κόψει τα ναρκωτικά, αλλά κυρίως πώς πάλεψε με το τέρας του αλκοολισμού.

Η αφορμή δόθηκε λίγους μήνες πριν, όταν είχε ένα ατύχημα εξαιτίας του ποτού! «Έχασα τις αισθήσεις μου κι έπεσα, με αποτέλεσμα να σπάσω τον ώμο μου» μας εξηγεί και συνεχίζει διαψεύδοντας τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Όσοι έγραψαν σαχλαμάρες για την υγεία μου δεν με πήραν τηλέφωνο να ενημερωθούν! Τώρα είμαι καλά, όμως το ατύχημα αυτό στάθηκε η αφορμή για να κόψω το αλκοόλ!»

Ο Αμοργιανός καλλιτέχνης δεν διστάζει να παραδεχτεί πως συμβουλεύεται ειδικό προκειμένου να τον βοηθήσει στον δύσκολο δρόμο της απεξάρτησης.

«Πηγαίνω σε ψυχολόγο τους τελευταίους μήνες, γιατί το να κόψεις το αλκοόλ είναι δυσκολότερο από το να κόψεις άλλες ουσίες» μας λέει. Η κουβέντα μας πηγαίνει και στην περίοδο εκείνη που η εικόνα της ζωής και της δουλειάς του ήταν «θολή» από τα ναρκωτικά

«Όλα αυτά τα θυμάμαι και δεν τα θυμάμαι… Ξεκίνησα με το αλκοόλ λίγο αφότου μπήκα στη νύχτα και στο τραγούδι. Είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο που δουλεύει νύχτα να μείνει μακριά από αυτά. Τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα πρέπει να προσέχουν! Μετά το αλκοόλ ήρθαν και τα υπόλοιπα…

Ωστόσο, έχω κόψει εντελώς τα ναρκωτικά εδώ και δέκα χρόνια!» αποκαλύπτει και εξηγεί πώς τα κατάφερε να βγει νικητής: «Μόνος μου τα έκοψα! Με τη δύναμη της ψυχής μου! Δεν μπήκα σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης».

Αναφερόμενος στο παρελθόν, μιλά και για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πάλαι ποτέ φίλο και συνεργάτη του Ματθαίο Γιαννούλη. «Δεν μιλάμε, αλλά δεν του κρατώ κακία! Δεν είμαι αρνητικός να συνεργαστούμε πάλι, όμως δεν έχω σκεφτεί να τον προσεγγίσω».

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top