0
Στην Ελλάδα βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής οι εναπομείναντες παίκτες του Survivor, που επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο μέσω Γερμανίας.



Αν και η παραγωγή του παιχνιδιού προσπάθησε να τους περάσει ινκόγκνιτο και να τους φυγαδεύσει σε μονοκατοικία της Αττικής μακριά από τους θαυμαστές τους, για... κακή της τύχη το «Ελ. Βενιζέλος» ήταν γεμάτο κόσμο λόγω της περιόδου και αρκετοί ήταν εκείνοι που εντόπισαν τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού επιβίωσης.






Έτσι, σε ελάχιστα λεπτά οι διάσημοι πλέον παίκτες του Survivor είχαν περικυκλωθεί από μικρούς και μεγάλους που ήθελαν ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία μαζί τους με τους παίκτες να συνειδητοποιούν ξαφνικά την απήχηση που έχουν στην Ελλάδα.

Πρώτος και μόνος του βγήκε από την αίθουσα αφίξεων ο Γιάννης Σπαλιάρας, ενώ ακολούθησαν μαζί Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Τους τέσσερις φιναλίστ περίμεναν άνθρωποι της παραγωγής για να τους επιβιβάσουν σε βανάκι και να τους πάνε σε άγνωστη τοποθεσία έως ότου ολοκληρωθεί και ο τελικός.






ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top