0
Ληστεία με πυροβολισμούς, έναν όμηρο και τραυματισμό σημειώθηκε το απόγευμα σε σούπερ μάρκετ του Καματερού.


Ένοπλος εισέβαλε στο κατάστημα, στην οδό Φυλής 205, και, με την απειλή όπλου, προσπάθησε να αποσπάσει τις εισπράξεις, κρατώντας όμηρο μία υπάλληλο, η οποία απελευθερώθηκε με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων και ενώ υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ήταν γύρω στις 17:45 το απόγευμα, όταν οι υπάλληλοι και οι πελάτες του σούπερ μάρκετ στην οδο Φυλής «πάγωσαν». Ένας ανδρας με την απειλή όπλου «μπούκαρε» στο κατάστημα και, αφού άρπαξε μια υπάλληλο από τον λαιμό, την απείλησε, προκειμένου να του δώσει χρήματα. 

Όλοι αμέσως έτρεξαν στον δεύτερο όροφο του καταστήματος, ενώ ο δράστης συνέχισε να κρατά απειλητικά την κοπέλα. Μία υπάλληλος του καταστήματος, ωστόσο, κατάφερε να πατήσει το μπουτόν του συναγερμού, με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσουν άμεσα άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Ο ληστής, που βρισκόταν κοντά στην είσοδο του σούπερ μάρκετ, έχασε από την προσοχή του την κοπέλα, με αποτέλεσμα αυτή να δραπετεύσει από τα χέρια του. Τότε ξεκίνησαν οι ανταλλαγές πυροβολισμών μεταξυ ενός αστυνομικού και του ληστή, που βρισκόταν στα ταμεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκαν έξι με επτά πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραυματιστεί και να συλληφθεί από τους άνδρες της ΕΛΑΣ.

Ο ληστής μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ το σούπερ μάρκετ, όπου σημειώθηκε η ληστεία, έχει «κατακλυστεί» από αστυνομικούς, οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις απο μάρτυρες και ερευνούν το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε και κάποιον συνεργό, ο οποίος τον περίμενε σε σταθμευμένο όχημα. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top