0
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα επείγοντα του νοσοκομείου Ρεθύμνου. 


Σύμφωνα με το goodnet.gr, ο αδερφός ενός τραυματία επιτέθηκε σε γιατρό και τον δάγκωσε και όταν κλήθηκε η αστυνομία σημειώθηκε συμπλοκή στην οποία συμμετείχαν συνολικά τέσσερα άτομα που τσακώθηκαν με αστυνομικούς.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του Σαββάτου μεταφέρθηκε ένας νεαρός ελαφρά τραυματίας από τροχαίο στα επείγοντα. Ενώ βρισκόταν μέσα στο ιατρείο ο νεαρός αδερφός του άρχισε να διαμαρτύρεται, πιθανότατα για το ΕΚΑΒ, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. 

Στα επείγοντα έφτασε και ο πατέρας τους, ενώ ο νεαρός σε αλλόφρονα κατάσταση επιτέθηκε σε γιατρό ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα. Όχι μόνο δεν το κατάφερε, αλλά αντίθετα δέχθηκε την επίθεση του νεαρού αδερφού του τραυματία, ο οποίος τον δάγκωσε στο μάγουλο! Στο νοσοκομείο έφτασαν και αστυνομικοί και όταν επιχείρησαν να συλλάβουν το νεαρό, το επεισόδιο πήρε διαστάσεις.

Στη συμπλοκή με τους αστυνομικούς συμμετείχε ο πατέρας, καθώς και δύο ακόμα νεαροί συγγενείς που στο μεταξύ έφτασαν στο νοσοκομείο. Τελικά, οι αστυνομικοί του ΑΤ συνέλαβαν τα 4 άτομα και τα οδήγησαν στα κρατητήρια. Αφέθηκαν χθες ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία στην οποία περιέχονται επτά κατηγορίες, οι περισσότερες για το νεαρό που ξεκίνησε τα επεισόδια.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο είναι ανάστατοι κυρίως για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση του έργου τους.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top