Σοκ στην κοινή γνώμη είχαν προκαλέσει οι καταγγελίες του μακαρίτη Παναγιώτη Μαυρίκου, πως στις 7 Ιουνίου του 2015 είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση από μπράβους του επιχειρηματία και προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, παρουσία των δύο παιδιών του!


Έναν χρόνο μετά από εκείνη την καταγγελία, συνέπεσε ο θάνατος του εκδότη της εφημερίδας «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», ο οποίος κάηκε κατά τρόπο ανεξήγητο μέσα στο πολυτελές Porshe Cayenne, στην Αττική Οδό.

 «Δυστυχώς ντρέπομαι ως πολίτης, ντρέπομαι ως άνθρωπος που ζω σ' αυτή τη χώρα, όπου τελικά βασιλεύουν οι νονοί. Γιατί εχθές έπεσα θύμα εγκληματικής ενέργειας κατά της ζωής μου και το χειρότερο δεν είναι αυτό. 

Το χειρότερο είναι ότι θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη των δύο παιδιών μου που τα κράταγα απ' το χέρι. Παρουσία κόσμου. Έστειλε μπράβους ο Μαρινάκης να με σκοτώσουνε. Να με σκοτώσουν παρουσία κόσμου. 

Έχω χάσει τη όρασή μου κατά 10% από το αριστερό μάτι, έχω πάθει σκίσιμο του ματιού γιατί έφαγα σιδερογροθιά και αυτά όλα τα οποία συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2015, για μας που ασχολούμαστε με τα κοινά, μέσα από τα μέσα Ενημέρωσης, αποτελούν προσβολή. 

Ούτε ο Αλ Καπόνε δεν θα έκανε τέτοια ενέργεια. Ούτε ο Αλ Καπόνε. Λυπάμαι, ντρέπομαι, που πληρώνω τους φόρους υπηρέτησα την πατρίδα μου και τελικά βλέπω ότι οι νονοί και μπράβοι, διοικούν αυτή τη χώρα».  

Τα παραπάνω είχε καταγγείλει μεταξύ άλλων, ο μακαρίτης Παναγιώτης Μαυρίκος για την επίθεση που είχε δεχθεί στις 7/6/2015.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τις καταγγελίες του Παναγιώτη Μαυρίκου για το επεισόδιο της 7ης Ιουνίου του 2015:



 
Top