Πολλά ακούγονται αυτές τις ώρες για τον νεκρό εκδότη(έτσι όλα δείχνουν)Παναγιώτη Μαυρίκο που ντόπια Μαφία τον τίναξε στον άερα και τον έστειλε στον άλλο κόσμο.


Διαβάζουμε πολλά από το πρωί:  Ο 42χρονος εκδότης είχε επαγγελματικό ραντεβού και άφησε το όχημα κοντά στο σημείο του ραντεβού (γνωρίζουν το δρόμο αλλά δεν ξέρουν το ακριβές σημείο όπου στάθμευσε) και οι αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθούν μέσω των καμερών να διαπιστώσουν αν μέσα στην περίπου μία ώρα που το αυτοκίνητο ήταν αφύλακτο κάποιος το πλησίασε ή αν υπάρχουν ύποπτες κινήσεις.

Παράλληλα, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια το όχημα γίνεται φύλλο και φτερό προκειμένου να βρεθούν ίχνη τα οποία θα προσδιορίζουν τα αίτια της ανάφλεξης. Πολύ απλά, οι ειδικοί ερευνητές αναζητούν το σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά έτσι ώστε στη συνέχεια να ψάξουν για ίχνη βραχυκυκλώματος ή μηχανικής βλάβης καθώς και αν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη εμπρηστικού μηχανισμού που να προκάλεσε την ακαριαία ανάφλεξη. 

Πληροφορίες λένε πως η πρώτη ενδελεχής οπτική έρευνα, δεν έδειξε παραμορφωμένα σημεία που να δικαιολογούν έκρηξη, ούτε στην άσφαλτο της Αττικής Οδού υπήρχαν ίχνη ή ακόμα και κάποιος μίνι κρατήρας που να δείχνει έκρηξη.

Όμως αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι ο εκδότης, εμπλεκόμενος στη δικογραφία των εκβιασμών, σε μια υπόθεση που νομικά πιθανόν να κατέρρεε στο ακροατήριο για πολλούς λόγους, είχε προγραφεί. Άρα δεν είχε και λόγους να δραπετεύσει στη Βραζιλία(χρησιμοποιούμε φράσεις από μηνύματα που πέρνουμε).

Ας κοιτάξει η αστυνομία να βγάλει ΟΛΗ την αλήθεια και να σταματήσει τις εικασίες.

Δόξα τω Θεώ, ξέρει-όταν θέλει-να κάνει καλά τη δουλειά της.

 
Top