Η Πολεμική μας Αεροπορία δεν άφησε να πάρουν ανάσα τα Τούρκικα F-16, που τόλμησαν να πετάξουν πάνω από τα Ελληνικά νησιά μόνο και μόνο για να προκαλέσουν !
Σύμφωνα με Ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου είχαμε έντονη διαμαρτυρία και προς το ΝΑΤΟ για το (locάρισμα ) τεσσάρων ( 4) Τούρκικων Μαχητικών που έκαναν τσαμπουκά στο Αιγαίο!

Συγκεκριμένα  το Α/ΤΑ προβλέποντας την  επόμενη κίνηση των Τούρκων στο Αιγαίο και ενώ η σύσκεψη στο ΝΑΤΟ ήταν γύρω απο τις παραβιάσεις των Ρώσικων Μαχητικών του Εναέριου Χώρου της Τουρκίας …Είχε το Α/ΤΑ φροντίσει να κάνει διασπορά των Μαχητικών της Ετοιμότητας σε τέσσερα πολεμικά αεροδρόμια της Επικράτειας!

Με το που έκαναν υπερπτήση τα Τούρκικα  ,απογειώθηκαν Οκτώ Οπλισμένα Ελληνικά μαχητικά από την Λήμνο, Σκύρο, Καστέλι και Αγχίαλο και πήραν «πίσω κολλητό» τα Τούρκικα με άγριες διαθέσεις που έσπασαν τον σχηματισμό!

Τα Ελληνικά μαχητικά είχαν σύμφωνα με Πληροφορίες του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου στο στόχαστρο τους τα τέσσερα Τούρκικα του σχηματισμού για οκτώ (8) ολόκληρα λεπτά και 5΄δευτερόλεπτα!

Το LOC των Ελληνικών δεν έσπασε μέχρι που οι Τούρκοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν της περιοχή χωρίς εμπλοκές!!!

Μα για να μαλώσεις βρε παίδες πρέπει αν το θέλει και ο άλλος έλεγε γελώντας Έλληνας Χειριστής που τον «κόλλαγαν» οι συνάδελφοι του γιατί δεν ενεπλάκη σε αερομαχία!

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά έχουμε την δύναμη αλλά όχι και την πολιτική βούληση να κόψουμε κώλους στο Αιγαίο… Για κάποιοι άλλοι αποφασίζουν!

ΠΗΓΗ: veteranos.gr-ethnosimogr.blogspot.gr

 
Top