0
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η κυβέρνηση κατέληξε σε δυο σενάρια προκειμένου να τιμωρήσει τα επεισόδια από χούλιγκαν του Ολυμπιακού. Και τα δύο είναι… λουκέτο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΣΚΑΙ, στη διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί του Σαββάτου, με τη συμμετοχή και της ΕΥΠ στο τραπέζι έπεσαν δύο σενάρια.


1) Η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς φιλάθλους

2) Η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων

Στην συζήτηση που υπήρξε, αναφέρθηκε και ο προβληματισμός της Κυβέρνησης στο ενδεχόμενο η οπαδική βία να μεταφερθεί από τα γήπεδα και τους περιβάλλοντες χώρους, στους δρόμους των πόλεων.

Οι κινήσεις που θα γίνουν μελετώνται πολύ προσεκτικά και δεν αποκλείεται τα μέτρα να εφαρμοστούν κλιμακωτά, δηλαδή αρχικά οι κενές εξέδρες και ακολούθως η διακοπή των πρωταθλημάτων.

Eπί της ουσίας η Κυβέρνηση σε συνεννόηση με την UEFA, θα εφόσον επιβεβαιωθούν τα παραπάνω σενάρια, θα εφαρμόσει σε... Παγκόσμια πρωτοτυπία, η ελληνική Κυβέρνηση, να ενισχύει την προσπάθεια των φιλοξενούμενων ομάδων καθώς θα βρίσκονται μόνο ξένοι οπαδοί στις εξέδρες!

Όπως και να έχει οι τελικές αποφάσεις που θα παρθούν από την Κυβέρνηση θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ενώ τα μέτρα θα τεθούν σε άμεση εφαρμογή από την Τρίτη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top