0
Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ο αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη από ναυτική φωτοβολίδα.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, ο 31χρονος είναι σε καταστολή και κινδυνεύει από αιμορραγίες.


Το ιατρικό ανακοινωθέν: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυαμα στον μηρό κα πέριξ του τραύματος».

Η ναυτική φωτοβολίδα καρφώθηκε στη μηριαία αρτηρία του 31χρονου με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του. Οι γιατροί εκτιμούν πως η ναυτική φωτοβολίδα ενεργοποιήθηκε ενώ βρισκόταν μέσα στο αριστερό πόδι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί δίνουν μάχη για να μην γίνει σήψη στο πόδι του και για αυτό τον λόγο κάνουν μικροχειρουργικές επεμβάσεις (καθαρισμός).

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας που δεν εφημέρευε περί τις 22:00 την Πέμπτη (7/12). Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σταματήσει η αιμορραγία, ωστόσο στη συνέχεια έπαθε ανακοπή. Μετά από 10 λεπτά ΚΑΡΠΑ τον επανέφεραν και έκτοτε νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Το λάθος του δράστη

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονικής επίθεσης βρίσκονται σε εξέλιξη. Πλέον, στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ένα σημαντική εύρημα το οποίο ενδέχεται να έχει DNA και θα οδηγήσει στον δράστη αφού δεν φρόντισε να το πάρει μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» όπου διεξαγόταν ο αγώνας Βόλεϊ Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός, οι Αρχές εντόπισαν υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα. Μάλιστα, εντόπισαν το αλεξίπτωτο της φωτοβολίδας το οποίο από τα αποτυπώματα θα δείξει τον δράστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, από κάμερα εξωτερική του γηπέδου και μαρτυρίες αστυνομικών φαίνεται ότι όσοι προέβησαν στις επιθέσεις μπήκαν πάλι στο γήπεδο.

Όταν οι δράστες των επεισοδίων κλείστηκαν μέσα στο γήπεδο, πήγαν στις τουαλέτες, έβγαλαν τις full face και τους έβαλαν φωτιά, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Ωστόσο, δεν κάηκαν ολοσχερώς και έτσι έχουν μείνει αποτυπώματα και DNA.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top