0
Ο ψυχολόγος που στάθηκε στο πλευρό της οικογένειας του αδικοχαμένου αστυνομικού περιέγραψε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, λίγο μετά τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα σε επεισόδια στου Ρέντη.

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αδελφοσύνη και φιλία. Είδα από όλο το σώμα της Αστυνομίας και όλους του τους φίλους πραγματικά την ανθρώπινη πλευρά, τον πόνο, την θλίψη και ήταν συγκλονιστικό ειδικά ο αποχαιρετισμός τους», είπε στο Open ο καθηγητής Γιώργος Λυράκος που εργάζεται ως ψυχολόγος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και εξήγησε ότι επειδή στη ΜΕΘ μπορούσαν να δουν τον αστυνομικό μόνο οι γονείς, οι συνάδελφοί του τον αποχαιρέτησαν στο νεκροτομείο.

Ένας – ένας αγκάλιασαν τον αστυνομικό και στη συνέχεια έκαναν έναν κύκλο και έψαλαν τον εθνικό ύμνο

«Όλα τα παιδιά μπήκαν στο νεκροτομείο, ένας – ένας τον αγκάλιασαν και στη συνέχεια έκαναν έναν κύκλο και έψαλαν τον εθνικό ύμνο. Για όσους συναδέλφους ήμασταν κάτω ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή, ήταν ένας θρήνος, ένα ζήτω στη ζωή και ένα αθάνατος για το παλικάρι» σημείωσε.

«Όταν ένας άνθρωπος φεύγει με τέτοιες συνθήκες η διαχείριση είναι πολύ δύσκολη ειδικά για τους γονείς γιατί έφυγε με τρόπο που δεν ορίζει η φύση» τόνισε.

«Οι συνάδελφοί του είχαν γίνει πραγματικά παιδιά για τους γονείς του Γιώργου. Όλα τα παιδιά ήταν συνεχώς στο νοσοκομείο. Όποιος δεν είχε βάρδια από τη διμοιρία του ήταν στο νοσοκομείο, όλες τις μέρες» υπογράμμισε.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top