0
Στη δύσκολη θέση να ανακοινώσει τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού που είχε τραυματιστεί από τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στο Ρέντη βρέθηκε ο επικεφαλής της υπηρεσίας της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης. Της υπηρεσίας που υπηρετούσε ο άτυχος αστυνομικός. 
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: 

«Επικεφαλής: 526
Διμοιρίτης: Πολύ καλά
Επικεφαλής: 531
Διμοιρίτης: Πολύ καλά
Επικεφαλής: 520 λαμβάνετε κι εσείς με τις βραδινές διμοιρίες, ορθόν;
Διμοιρίτης: Ορθόν
Επικεφαλής: Έχουν στρέψει στο κανάλι μας και οι διμοιρίες της ΥΜΕΤ, οι οποίες εκτελούν υπηρεσία. Ο ομιλών διαβιβάζει, και εκφράζω σίγουρα το σύνολο των υπηρετούντων στην ΥΑΤ αλλά και γενικότερα στη διεύθυνση μας.
Γνωρίζουμε ότι η σημερινή ημέρα είναι η πιο δύσκολη για την υπηρεσία μας, γιατί δεν είναι πια μαζί μας ένας από την οικογένεια μας, ο Γιώργος. Ελπίζω για όλους να είμαστε τόσο γενναίοι, όσο γενναίος ήταν ο Γιώργος στη μεγάλη μάχη που έδωσε όλες αυτές τις ημέρες. Όλες μας οι ενέργειες πρέπει πλέον να τιμούν το συνάδερφο μας και να αποδίδουν τον απαραίτητο σεβασμό στη μνήμη του.
Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος πλέον μας προσέχει από εκεί που είναι και είναι σίγουρο γιατί αποτελούμε μέλη της οικογένειας του. Ήρωας και αθάνατος.
Διμοιρίτης: Αθάνατος
Διμοιρίτης: Αθάνατος
Διμοιρίτης: Αθάνατος
Διμοιρίτης: Αθάνατος


Αναχωρεί για Θεσσαλονίκη για την κηδεία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη η διμοιρία στην οποία ανήκε


Στην κηδεία του 32χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο οποίος «έφυγε» χθες από τη ζωή, θα βρίσκεται η διμοιρία στην οποία ανήκε.

Συγκεκριμένα, στις 3 μ.μ. σήμερα αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη η διμοιρία στην οποία ανήκε ο άτυχος αστυνομικός, που έφυγε χθες από τη ζωή υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί από τη φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

Αύριο τα ξημερώματα (29/12), δε, τρία λεωφορεία με συναδέλφους του (γύρω στα 50 άτομα) καθώς και ο διοικητής της ΥΑΤ με τους υποδιοικητές θα ξεκινήσουν για τη Θεσσαλονίκη, για να παραστούν στην κηδεία του 32χρονου (στις 13:30 στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου).

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top