0
Το ελληνικό κοινό έχει μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις απίστευτες δυνατότητες ενός F-35. Και στο πιλοτήριό του θα κάθεται μία γυναίκα.

Ηδη τα βλέπουμε να πετάνε σε χαμηλό ύψος στην Αττικό ουρανό…

Και σε λίγες ημέρες ξεκινάει η γιορτή που ακούει στο όνομα Athens Flying Week. Και σε αυτή την γιορτή των φίλων των αεροπλάνων, το πρώτο όνομα για φέτος θα είναι το F-35 το οποίο θα κάνει μία πρώτη επίδειξη των ικανοτήτων του στους ελληνικούς αιθέρες μπροστά στα μάτια του κοινού.

Όπως έγινε γνωστό από τους οργανωτές, η USAF απάντησε θετικά στην πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής της Athens Flying Week και έδωσε το πράσινο φως για τη συμμετοχή του υπερσύγχρονου μαχητικού 5ης γενιάς στο μεγαλύτερο Airshow της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η US Air Force F-35A Lightning II Demo Team έρχεται στην Τανάγρα με την Kristin «BEO» Wolfe στο πιλοτήριο του F-35, αφήνοντας υποσχέσεις για μία πραγματικά εντυπωσιακή επίδειξη.

Ποιά είναι όμως η Kristin Wolfe; Είναι η διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35, η οποία ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της στην Πολεμική Αεροπορία, αλλά τώρα δημιουργεί τη δική της κληρονομιά στο πιλοτήριο των πιο προηγμένων μαχητικών της Αμερικής.

Ως ανώτερη πιλότος με περισσότερες από 1.000 ώρες πτήσης, η Wolfe έχει αποκτήσει εμπειρία σε διάφορα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των T-6, T-38C, F-22A και F-35A.

Η Wolfe εισήλθε στο στρατό το 2011, αφού έλαβε την προαγωγή της από το πρόγραμμα ROTC της Πολεμικής Αεροπορίας στο Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα.

Αυτή τη στιγμή υπηρετεί στην αεροπορική βάση Hill στη Γιούτα μετά από εκπαίδευση μαχητικών και επιχειρησιακές αποστολές στο Τέξας, τη Φλόριντα και τη Βιρτζίνια.

Ως διοικητής της ομάδας επίδειξης του F-35, η Wolfe επιβλέπει ένα πλήρωμα που παρουσιάζει τις μοναδικές εναέριες δυνατότητες της ναυαρχίδας του μαχητικού πέμπτης γενιάς της Πολεμικής Αεροπορίας και την κληρονομιά που οδήγησε σε αυτό το τεχνολογικό θαύμα.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top