0
Για την… απαγωγή του από εξωγήινους μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, βρίσκοντας, μάλιστα, και μια μάλλον απροσδόκητη σύμμαχο στο πρόσωπο της Ελένης Χατζίδου.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην... απαγωγή του από εξωγήινους, ενώ μίλησε και για τις προηγούμενες ζωές του, αλλά και την επιθυμία του να τον ταριχεύσουν όταν φύγει από τη ζωή.


Τα λεγόμενά του περί εξωγήινων υποστήριξε και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελένη Χατζίδου, η οποία μοιράστηκε τη δική της... εμπειρία επί του θέματος.

Περικλής Κονδυλάτος: Η επιθυμία του να… ταριχευθεί και η εμπειρία του με τους εξωγήινους
«Μου αρέσουν τα αιγυπτιακά φέρετρα. Θέλω να με ταριχεύσουν. Θέλω να μείνει η ομορφιά μου. Σε μία από τις προηγούμενες ζωές μου ήμουν στην Αίγυπτο. Με είχαν πάρει με ένα πλοίο από τους γονείς μου στην Ινδία και με είχαν πάει σε έναν ναό στην Άβυδο όπου έμεινα εκεί όλη μου τη ζωή, δεν ήμουν ιερέας, με χρησιμοποιούσαν για όλες τις δουλειές», ανέφερε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος απαντώντας στο αν έχει φανταστεί ποτέ την κηδεία του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του μίλησε για την εμπειρία που είχε με εξωγήινους.

Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top