0
Σε θρίλερ εξελίσσεται η κατάσταση με το κόμμα «Σπαρτιάτες» καθώς ακυρώθηκε και πάλι η συνεδρίαση της Κ.Ο του κόμματος.

Εκτός κόμματος κινδυνεύει να βρεθεί ο Βασίλης Στίγκας, με τις εξελίξεις στους Σπαρτιάτες να δείχνουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης «μεθοδεύει», μέσω των βουλευτών που ελέγχει, από τις φυλακές Δομοκού την αλλαγή ηγεσίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι βουλευτές που στηρίζουν τον Ηλία Κασιδιάρη επιθυμούν να γίνει άμεσα συνέδριο του κόμματος και να «εξοστρακίσουν» τον Βασίλη Στίγκα.

Όπως φαίνεται, το ζήτημα αφορά και την προοπτική διεξαγωγής ανοιχτού συνεδρίου, δηλαδή νέα όργανα στο κόμμα, νέο πρόεδρο αλλά και για την χρηματική κρατική επιχορήγηση.

Το θέμα του συμβουλίου συζητήθηκε αρχικά στην Κ.Ο, όπως θα γινόταν και τη Τέταρτη αλλά αναβλήθηκε καθώς ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, δήλωσε «κώλυμα» για προσωπικούς λόγους και η συνεδρίαση αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το περιβάλλον του Βασίλη Στίγκα, η προοπτική συνεδρίου δεν φαίνεται να υπάρχει καθώς το κόμμα είχε μεγάλη επιτυχία στις εκλογές ενώ οι πληροφορίες θέλουν να είναι αποφασισμένος ακόμα και να καλέσει τους βουλευτές να αποχωρήσουν.

Από την πλευρά των βουλευτών αναφέρουν πως οι ανοιχτές διαδικασίες και το συνέδριο είναι ζητήματα που τίθενται σε όλα τα δημοκρατικά αστικά κόμματα και θα πρέπει να γίνει.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top