0
Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών» απάντησε στον επικεφαλής της, Βασίλη Στίγκα, ο οποίος νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης μίλησε για καθοδηγούμενους από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα, «Greek mafia και Δον Κορλεόνε» και ουσιαστικά τον «καθαίρεσαν» από πρόεδρο του κόμματος.

Όπως όλα δείχνουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι έντεκα ουσιαστικά ανεξάρτητοι βουλευτές θα συστήσουν νέα Κ.Ο και κόμμα και ο Β.Στίγκας θα μείνει μόνος του.

 «Όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος. Η σημερινή παράσταση Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής, είχε σκηνοθετηθεί από την κυβέρνηση, τον οποίο χρησιμοποίησε ως πιόνι», τονίζουν σε δήλωσή  τους που υπογράφουν έντεκα βουλευτές των «Σπαρτιατών».

«Οι αισχρές και συκοφαντικές δηλώσεις του σε βάρος εκλεγμένων βουλευτών, προσβάλλουν πρωτίστως τους 250.000 ψηφοφόρους μας πού είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούμε. Γιατί φοβάται το συνέδριο του κόμματος και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες ο Στιγκας; Γιατί γνωρίζει ότι είναι ο μόνος που έχει λειτουργήσει και λειτουργεί εξωθεσμικά και παράνομα, παραβιάζοντας το καταστατικό, μη στελεχώνοντας όργανα άσκησης ελέγχου του και παρακωλύοντας το άνοιγμα του κόμματος στη βάση που το έφερε στη Βουλή», υποστηρίζουν ακόμα οι βουλευτές. «Η κοινοβουλευτική ομάδα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ανοίγει το κόμμα στην κοινωνία, με περιοδείες και προσυνεδριακές συνδιασκέψεις μας σε όλη την επικράτεια για μία ισχυρή αντιπολίτευση, μέσα στη βουλή και σε όλη την Ελλάδα», καταλήγουν στη δήλωσή τους.

Αναλυτικά οι υπογράφοντες:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΡΒΕΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΥΓΙΩΤΑΚΗΣ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top