0
Δεν θα τα πιάνει καμία αεράμυνα καθώς εκτός από τα τα drones που θα διαθέτουν, τα Rafale F5 «θα είναι εξοπλισμένα με νέα πυρομαχικά και νέες δυνατότητες, που θα τους επιτρέπουν να ξεπεράσουν ορισμένες σχετικές αδυναμίες έναντι του F-35».

«Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον τομέα της καταστολής των εχθρικών αντιαεροπορικών άμυνων, το οποίο συνηθίζεται να αναφέρεται με το ακρωνύμιο SEAD και αντιπροσώπευε μια σημαντική έλλειψη στην επιχειρησιακή πανοπλία του Rafale», γράφει το meta-defense.fr.

Οι νέες ικανότητες των Rafale F5 θα βασίζονται «στην κοινή χρήση παρεμβολών ραντάρ εκτός από τα συστήματα αυτοάμυνας» ενώ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στα πυρομαχικά τους με υπερηχητική ταχύτητα «σχεδιασμένα να παραπλανούν τα ραντάρ του αντιπάλου».

Τα Rafale F5 θα έχουν «μια παγκόσμια και πολύ σύγχρονη επιχειρησιακή εμβέλεια, τέλεια στο επίπεδο ή ακόμα και ανώτερη σε ορισμένα σημεία από αυτήν που προσφέρει το F-35, στερώντας από το τελευταίο ένα από τα βασικά στοιχεία που πέτυχε την εμπορική του επιτυχία», τονίζεται.

Tην ίδια ώρα, συνεχίζει να τρομάζει η Αλεξανδρούπολη τους Τούρκους, οι οποίοι τονίζουν πως ενώ μεγάλος αριθμός αμερικανικών επιθετικών ελικοπτέρων, αρμάτων μάχης και εξοπλισμού έφτασε στην Αλεξανδρούπολη, αυτός ο εξοπλισμός δεν παραδόθηκε ποτέ στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τους Τούρκους ο εξοπλισμός αυτός έχει παραδοθεί κρυφά στην Ελλάδα, με τους Τούρκους, μεταξύ των οποίων και ο Τσιχάτ Γιαϊτσί (σ.σ. εκ των πατέρων της τουρκικής ψευτοΓαλάζιας Πατρίδας) να το δηλώνουν πλέον ξεκάθαρα και σε τηλεοπτικές εκπομπές.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top