0
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κινητών τηλεφώνων από τον οποίο οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ προμηθεύτηκαν τις κινητές συσκευές, τις οποίες έφεραν μαζί τους εκείνη την ημέρα, υποστηρίζει ότι πούλησε τις συσκευές αλλά δεν έχει σχέση με το έγκλημα.

Ο ιδιοκτήτης, σε δηλώσεις του στο LIVE NEWS, λέει ότι δεν θυμάται πότε ακριβώς πουλήθηκαν οι συσκευές, τονίζει ότι δεν γνωρίζει τους δύο κατηγορούμενους, αλλά παραδέχεται ότι ξέρει δύο από τα άτομα που φέρονται σήμερα να βρίσκονται στο πρώτο πλάνο της έρευνας.


Με το ένα μάλιστα είχε ανταλλάξει τη μέρα της δολοφονίας και μηνύματα για να τον ξεματιάσει όπως μας αναφέρει.

«Του είχα στείλει μήνυμα να με ξεματιάσει»

«Εγώ είχα χάσει τη μαμά το 2018, κι είχα μια φίλη της μαμάς μου που με ξεμάτιαζε. Μου είχε πει ότι ξέρει να ξεματιάζει και του ‘χα στείλει όντως και το είπα στην αστυνομία, τους λέω: “παιδιά θα σας πω κάτι θα γελάσετε είμαι σίγουρος, αλλά εγώ θα σας το πω” λέω γιατί θα το δείτε απ’ τα μηνύματα ότι του ‘χω στείλει να με ξεματιάσει. Και όντως είναι αλήθεια» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.


Στους αστυνομικούς έδειξε τα επίμαχα μηνύματα και μίλησε για το πότε και πώς τον γνώρισε: «Τον είχα γνωρίσει πριν 10 χρόνια σε ένα καφέ στην Φιλαδέλφεια. Αυτός μάλλον επειδή έμενε κάπου εκεί κοντά, όποτε έβλεπε τη μηχανή πέρναγε καμιά φορά από το κατάστημα αυτό, “τι κάνεις, καλά είσαι” έτσι. Είχε πάρει κανα κινητό για τη γυναίκα του, που αν θυμάμαι καλά πριν πέντε χρόνια ξέρω’ γω τέσσερα».

Τα δύο αδέρφια που έχουν ήδη συλληφθεί δεν τα γνώριζε και δεν τα έχει δει ποτέ από κοντά όπως τονίζει στο Live News.

«Λέω καταρχήν εγώ δε γνωρίζω αυτούς που πιάσανε έτσι. Εγώ γνωρίζω αυτούς τους δύο που λένε που με ρωτήσανε. Που ψάχνουν ας πούμε, να βρουν στοιχεία» σημειώνει ο ιδιοκτήτης.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι δύο επίμαχες συσκευές είχαν πουληθεί από το κατάστημα χωρίς να κοπεί απόδειξη.

«Ήρθε ο άλλος και πέταξε το πενηντάρικο και πήρε συσκευές και λέει δεν θέλω. Αλλά και πάλι και να είχα κόψει την απόδειξη, ωραία τι διαφορά έχει;» συμπληρώνει.

«Έχω οικογένεια και είμαι καθαρός»

«Δεν υπάρχει κάτι μεμπτό από μένα. Εγώ το τηλέφωνο μου, αυτό είπα και στην αστυνομία, το έχω ανοιχτό, μπείτε να δείτε ούτε έχω αλλάξει συσκευή που είναι, που είμαι στην τηλεφωνία ούτε έχω αλλάξει νούμερο, δηλαδή αν είχα κάτι τέτοιο θα είχα αλλάξει νούμερο θα είχα αλλάξει συσκευή. Κάτι θα είχα. Δεν έχω κάτι μεμπτό» δηλώνει ο ιδιοκτήτης.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος επαναλαμβάνει ότι από το δικό του κατάστημα πουλήθηκαν μόνο οι συσκευές.

«Sim είναι από αλλού, είναι από αλλού. Όχι από εμένα. Εμένα ήταν οι δύο συσκευές που χρησιμοποιήσαν. Είναι λάθος αυτά που λένε. Όπως λένε και κάποιες άλλες ανακρίβειες» υποστηρίζει.

Όπως διαπιστώθηκε, τα δύο αδέρφια είχαν στην κατοχή τους «καθαρές» συσκευές κινητών τηλεφώνων και δύο αριθμούς σε στοιχεία άνδρα από το Μπαγκλαντές. Τα κινητά αυτά αγοράστηκαν λίγες ημέρες πριν το έγκλημα από το κατάστημα στην Πανόρμου

«Δεν θα πουλήσω τζαμάκι επειδή ο αδερφός του είναι στη φυλακή;»
Με το ένα από τα δύο άτομα που φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο της έρευνας είχε ανταλλάξει μηνύματα για ξεμάτιασμα όπως μας είπε και με το δεύτερο γνωρίστηκε μέσω της γυναίκας του.

Σε μένα έρχονται πολλοί που παίρνουν τέτοια φθηνά τηλέφωνα επειδή είναι τα νοσοκομεία εκεί κοντά. Εντάξει τώρα να βάλανε κάποιον άλλον. Αλλά εγώ αυτό απορώ επειδή και τους δύο αυτούς έστω και τυπικά τους ήξερα, γιατί να πάρουν από μένα την συσκευή; Καταλάβατε;» υποστηρίζει.

«Εγώ γνώριζα τη γυναίκα του … αυτουνού που είναι μέσα. Αυτουνού ερχόταν η γυναίκα όπως και αδερφός του. Μένει εκεί κοντά σε εμάς και έρχεται και αγοράζει τζαμάκια, θήκες, μόνο τέτοια παίρνει. Τι δε θα πουλήσω τζαμάκι στον πελάτη; Επειδή είναι αδερφός του μέσα;» προσθέτει ο ιδιοκτήτης.

Ο ιδιοκτήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις και αισθάνεται βέβαιος πως με τις καταθέσεις που έδωσε απέδειξε ότι δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση.

«Το ότι ξέρω όμως 10 ανθρώπους. Σας λέω τώρα, ωραία ξέρω 10 ανθρώπους και; Αυτό είπα και στην αστυνομία, όχι μου λένε δεν έχει να κάνει. Το θέμα είναι να… Δεν έχω συμμετοχή βέβαια. Το ότι μου στείλαν μηνύματα, λέω να τα, ορίστε ανοίχτε τα αφού ξέρω ότι παρακολουθείτε. Ούτε θα κρύψω του λέω, ούτε θα σβήσω τίποτα» καταλήγει.

Ο 49χρονος  εύχεται να λάμψει όλη η αλήθεια γύρω από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και όλοι όσοι πήραν μέρος ή βοήθησαν τους δράστες να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top