0
Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που εκτελέστηκε δύο χρόνια πριν έξω από το σπίτι του ενώ επέστρεφε από την εργασία του στο Star Channel και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτησή του στο Facebook, τη σύλληψη δύο ανδρών που εμπλέκονται στη δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη στις 9 Απριλίου του 2021.

Εξελίξεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Δύο συλλήψεις ανακοίνωσε ο Θεοδωρικάκος

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει.

Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης– που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας.

Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr συνελήφθησαν 2 αδέρφια, Έλληνες 40 και 48 ετών, ο φυσικός και ο άμεσος αυτουργός, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται να γίνουν το Σάββατο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις της νύχτας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο ethnos.gr, ότι ο ένας εκ των 2, είναι εκείνος που φέρεται να τράβηξε τη σκανδάλη και να εκτέλεσε τον δημοσιογράφο.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top