0
Στις 20 Μαρτίου στεκόταν δίπλα στον υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο σε αυτοψία – οπερέτα για την τηλεδιοίκηση των τρένων στη Λάρισα.

Τότε η αυτοψία κατέληξε σε φιάσκο, καθώς οι εργαζόμενοι διέψευσαν on camera τον υφυπουργό που είχε πάει στη Λάρισα μαζί με τις κάμερες των καναλιών για να πείσει ότι λειτουργεί η τηλεδιοίκηση στα τρένα.

Σήμερα, Δευτέρα (3/4) ο ΔΑΚίτης που ήταν δίπλα στον υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ως απλός επιβάτης, εκθειάζοντας την ασφάλεια που παρέχουν τα τρένα.

Η δήλωση έγινε στον σταθμό Λαρίσης του ΟΣΕ.

«Θα πάρετε το τρένο;» ρωτήθηκε και απάντησε με ενθουσιασμό:

«Βεβαίως, βεβαίως. Πολύ ασφαλή τα τρένα. Τώρα πάω μέχρι Οινόη. Αλλά το παίρνω άνετα»

Ήταν ο ίδιος άνθρωπος, που στην αυτοψία του υφυπουργού στη Λάρισα έκανε νόημα σε εργαζόμενο που μιλούσε σε δημοσιογράφο να δώσει τέλος.


Δείτε το βίντεο:


Επιβάτης το βαφτιστήρι της Ντόρας Μπακογιάννη

Οι «συμπτώσεις» στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ για τα δρομολόγια των τρένων, δεν σταματούν εδώ. Σε ζωντανό ρεπορτάζ στην τηλεόραση του Σκάι, μέσα στο τρένο, στο πρώτο δρομολόγιο μετά την τραγωδία ων Τεμπών είναι ένας «τυχαίος επιβάτης». Συμβαίνει να είναι βαφτιστήρι της Ντόρας Μπακογιάννη και υψηλόβαθμο στέλεχος της ΝΔ στην Κατερίνη. «Έτυχε» να είναι στο τρένο σήμερα μαζί με τον Γεραπετρίτη, «έτυχε» να δίνει συνέντευξη στον ΣΚΑΙ. Και το θέμα δεν πέρασε χωρίς σχόλια στα social media.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Ντροπή για τη θλιβερή προπαγάνδα με «κομπάρσους» επιβάτες στελέχη της ΝΔ

«Η ασφαλής επαναλειτουργία του σιδηρόδρομου είναι το ζητούμενο για όλους μας. Οι σημερινές εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες όμως, με «επιβάτες», που αποκαλύπτεται ότι ήταν γνωστά στελέχη της ΝΔ, αποτελούν κοροϊδία και προσβολή που εξοργίζουν τους πολίτες», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «δεν φτάνει που ο κ. Μητσοτάκης από την πρώτη ημέρα του δυστυχήματος στα Τέμπη διαχέει την ευθύνη σε όλους τους άλλους, ζητάει υποκριτικές συγγνώμες και επιχειρεί την συγκάλυψη με προκλητικά ασυμβίβαστα και το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής. Σήμερα αποδεικνύεται ότι έχει αποφασίσει να ξεπεράσει κάθε όριο».

«Ντροπή», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι «το αίσθημα ασφάλειας, απαιτεί εμπιστοσύνη και αξιοπιστία και σε καμιά περίπτωση θλιβερή προπαγάνδα».

Η αυτοψία – οπερέτα στη Λάρισα

Υπενθυμίζεται ότι στις 20/3 είχε γίνει η αυτοψία – οπερέτα με τον υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο στην Λάρισα για την περίφημη τηλεδιοίκηση στο Σιδηρόδρομο. Η κυβέρνηση επέμενε πως υπάρχει τηλεδιοίκηση αλλά οι εργαζόμενοι την διέψευσαν πανηγυρικά μπροστά στις κάμερες.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα ούτε εντός της Βουλής, ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία. Γι’ αυτό, λοιπόν, είμαστε σήμερα εδώ στο σταθμαρχείο της Λάρισας να δείξουμε ότι αυτός ο πίνακας το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί. Λειτουργούσε και τη νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Δυστυχώς, δεν χρησιμοποιήθηκε», είπε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς εργαζόμενος αν αυτό είναι τηλεδιοίκηση τόνισε πως δεν είναι τηλεδιοίκηση αλλά τοπικός χειρισμός. «Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση, είπαμε είναι τοπικός χειρισμός. Υπάρχει τοπικός χειρισμός», ανέφερε εργαζόμενος με τον υφυπουργό να είναι ακριβώς δίπλα του.

Εξήγησε μάλιστα πως βλέπει 3,5 χιλιόμετρα από την έξοδο του σταθμού και τόνισε πως αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ.

Πηγή: ieidiseis.gr

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top