0
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης  Κ.Βελόπουλος ανακοίνωσε ότι θα «εξορίσει» σε άλλες εκλογικές περιφέρειες από αυτές που εκλέχθηκαν, τους βουλευτές τους βουλευτές Αντώνη Μυλωνάκη, Απόστολο Αβδελά και Αναστασία Αλεξοπούλου, ένα μήνα πριν τις εθνικές εκλογές, με αποτέλεσμα ο πρώτος «να του πετάξει το γάντι» και να του πει: «Ή Ανατολική Αττική ή φεύγω»!

Καταρχήν ο Κ.Βελόπουλος άλλαξε την απόφασή του για παραπομπή στο πειθαρχικό (!!!) και διαγραφή των τριών βουλευτών επειδή μια εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε ότι «Θα πάνε μετά τις εκλογές με την Μητσοτάκη»!


Το περίεργο είναι ότι ο Α.Μυλωνάκης είναι ο πιο σκληρός εκφραστής της θέσης «Ποτέ συνεργασία με τη ΝΔ» μέσα στην Ελληνική Λύση και κατ’αυτό τον τρόπο δημιουργούνται σοβαρές υπόνοιες, αναφέρουν πολιτικοί αναλυτές, μήπως ο συνομιλητής, έτσι ή αλλιώς, του Κ.Μητσοτάκη, 0 Κ.Βελόπουλος, θέλει να «τον καθαρίσει» με πλάγιο τρόπο για να ανοίξει η συνεργασία με τη ΝΔ!

Μετά από σφοδρές αντιδράσεις των ψηφοφόρων του κόμματος στην της ανατολικής Αττικής που «ορκίζονται» στο όνομα του Α.Μυλωνάκη, ο Κ.Βελόπουλος άλλαξε την απόφαση παραπομπής, αλλά τους «αποκεφάλισε διά της πλαγίας» «εξορίζοντάς τους» σε άλλες εκλογικές περιφέρειες!

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Οι φερόμενοι ως “συνομιλητές” της ΝΔ, θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους.

Στόχος της απόφασης είναι να αποδειχθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον των εν λόγω βουλευτών για την πατρίδα και μόνον».

Ο Αντώνης Μυλωνάκης, «πέταξε το γάντι» στον Κυριάκο Βελόπουλο, αναφέροντας πως η απόφαση εξορίας «δεν είναι πολιτική απόφαση σοβαρού κόμματος» και καταλήγει «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους και μετά ας κάνουν Κοινοβουλευτική Ομάδα με τους χρυσαυγίτες και τους παλιανθρώπους» λέει χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του κ. Μυλωνάκη έχει ως εξής:

«Μετά την απόφαση της δήθεν επιτροπής δεοντολογίας του κόμματος χωρίς να έχω καν στείλει υπόμνημα-επιστολή στον πρόεδρο του κόμματος, χωρίς να μου ανακοινώσει κανείς τίποτα, εδόθη στα ΜΜΕ ανακοίνωση, που λέει ότι δεν υπάρχουν πρωτοκλασάτοι βουλευτές και πως αν θέλω να κατέβω σε άλλη εκλογική περιφέρεια.

Προφανώς και δεν είναι πολιτική ανακοίνωση σοβαρού κόμματος αυτό.

Ο Μυλωνάκης, έντιμος πάντα, αξιοπρεπής και πάνω απ’ όλα πιστός στους χιλιάδες ψηφοφόρους του, που τον εξέλεξαν πρώτο βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, παραμένει μέχρι να μου ανακοινώσει το κόμμα ότι είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική.

Πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική, την οποία ο Κυριάκος Βελόπουλος επικαλείται μονίμως. Ευχαριστώ τους χιλιάδες ψηφοφόρους μου, αλλά και ολόκληρο τον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο για την συμπαράστασή τους.

Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους καλό αγώνα.

Και μια υποσημείωση: Αυτοί που έκαναν αυτή την βρωμιά για πολλά βράδια θα χάσουν τον ύπνο τους. Ξέρω πολλά, που θα τα βγάζω με το μαρτύριο της σταγόνας και μετά ας πάνε να κάνουν Κοινοβουλευτική Ομάδα με τους χρυσαυγίτες και τους παλιανθρώπους».

Ακολουθεί ολόκληρη η απόφαση του Κυριάκου Βελόπουλου:

«Κατόπιν συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Λύσης, με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι “συνομιλούν” με τη ΝΔ, με απώτερο σκοπό να πλήξουν τη βασική γραμμή του κόμματος, σύμφωνα με την οποία ουδεμία πιθανότητα συγκυβέρνησης υπάρχει, αλλά και μετά τις καταγγελίες του προέδρου του κόμματος για φαινόμενα οχλήσεων υποψηφίων βουλευτών από στελέχη της ΝΔ, αποφασίστηκαν τα εξής:

Οι φερόμενοι ως “συνομιλητές” της ΝΔ, θα κατέλθουν ως υποψήφιοι σε άλλες εκλογικές περιφέρειες και, σε δεύτερο χρόνο αναλόγως και της συμπεριφοράς τους, θα μπορούσαν να κατέλθουν ως υποψήφιοι στην εκλογική περιφέρεια της προτιμήσεώς τους.

Στόχος της απόφασης είναι να αποδειχθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον των εν λόγω βουλευτών για την πατρίδα και μόνον.

Και μία υπενθύμιση προς πάσα κατεύθυνση: πρωτοκλασάτα στελέχη είναι οι ψηφοφόροι της Ελληνικής Λύσης και κανείς άλλος».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top