0
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή του «Τετ α τετ», στον Alpha Κύπρου.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι, τους ανθρώπους που δεν τον πίστεψαν στην αρχή, τη βοήθεια που του έδωσε η Άννα Βίσση, αλλά και για την ιδιωτική του ζωή.


«Δεν καταλάβαινα για ποιον λόγο δουλεύω τόσο πολύ. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής και μουσικός, σπούδασα πιάνο, μουσική, μελέτησα τη φωνή μου, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω πώς γίνονται κάποια πράγματα. Προσπαθώ να το χαίρομαι, πιο παλιά δεν το ευχαριστιόμουν» δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πρώτα τρίδυμα παιδιά του σωλήνα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και μίλησε γι’ αυτό, αλλά και για την οικογένειά του και τους γονείς του.

«Της είπε ο γιατρός τότε, ότι επειδή είναι πρωτόγνωρα αυτά που ζούμε και δεν τα έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα, αυτό που θέλουμε να κάνεις είναι να κάτσεις στο κρεβάτι 9 μήνες και δεν θα κουνηθείς καθόλου. Και το έκανε. Τη ρωτάω “πως το έκανες;”. Νιώθω περηφάνεια για τον άθλο που έκαναν οι γονείς μου. Μου είπε “9 μήνες σκεφτόμουν τη μέρα που γεννάω”. Εγώ είμαι ο τρίτος. Υπάρχουν στιγμές που έχουμε ένα ένστικτο περίεργο μεταξύ μας. Υπάρχει μια συχνότητα, παρόλα αυτά δεν έχω να σου πω κάτι ακραίο, είμαστε πάρα πολύ δεμένη οικογένεια» δήλωσε.

Η βοήθεια της Άννας Βίσση

Ο «Κωστής», όπως τον φωνάζουν οι δικοί του, δεν ξεχνά ποτέ να αναφέρει την Άννα Βίσση και τη βοήθεια που του πρόσφερε, όταν ήταν μόλις 18 ετών.

«18 χρονών θα έφευγα για Ιταλία να γίνω γιατρός. Ταξίδεψα προς άλλη μεριά. Δεν πέρασα ιατρική, μπήκα νοσηλευτική. Σε εκείνη την περίοδο η Βίσση μου λέει έλα να τραγουδήσεις μαζί μου. Το είπα στον πατέρα μου και στη μητέρα μου και μου είπαν ότι αν σου αρέσει αυτή θα είναι η ζωή σου, κάνε μια σεζόν και βλέπουμε. Από εκεί και πέρα ακολούθησα το ενστικτό μου. Στην αρχή δεν με πίστευαν εταιρείες, κάποια ακραία περιστατικά, άνθρωποι με πίστευαν αλλά οι εταιρείες έλεγαν να μην ασχολούνται μαζί μου. Δεν με πήρε ποτέ από κάτω, αντιθέτως, όποιος μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω, θα πείσω τον εαυτό μου ότι μπορώ πρώτα από όλα» είπε.

«Με απασχολούσε το “γιατί μου το λένε αυτό;”. Η Βίσση για εμένα είναι legend, είναι ένας άνθρωπος και καλλιτέχνιδα την οποία έχω πολύ ψηλά. Ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να τραγουδάω. Ένιωσα ότι με πιστεύει, ακόμα και ότι πίστεψα ότι η Άννα με πιστεύει για εμένα ήταν πολύ σημαντικό. Η Άννα είναι φανταστική, δίνει την ψυχή της, ζει γι αυτό το πράγμα. Όποτε μπορώ θα πάω να τη δω, να την τιμήσω, το αξίζει. Μιλάμε και στο τηλέφωνο, έχουμε πολύ ωραία σχέση» συμπλήρωσε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε και για την εμπειρία του στο Fame Story. «Εμένα δεν με θυμάται κανένας από εκεί κι εγώ δεν ήμουν έτοιμος να πάω εκεί. Δεν μου ταίριαζε τόσο πολύ, έχανα την ουσία του πράγματος, προσπαθούσα να προστατευτώ, δεν μου βγήκε. Μου έκανε καλό στον εαυτό μου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή του στο Voice. «Όταν ήρθε η πρόταση δεν ένιωθα ότι μπορώ να γίνω κόουτς. Όταν μπήκα σε αυτό το κομμάτι και ήρθαν παιδιά και με ρώταγαν, το ότι μπορούσα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και να δημιουργήσουν κι εκείνοι… Έτσι ξεκίνησα να το κάνω. Με είχαν πλησιάσει πολλές φορές, είχαμε covid και το έκανα. Πέρασα πολύ ωραία γιατί είναι πολύ ωραία η ομάδα».

Για τις αμφισβητήσεις που δέχτηκε, τόνισε: «Καλέστηκα να διαχειριστώ δύσκολα πράγματα. Όπως αποτυχίες, ανθρώπους που δεν με πίστευαν, επιχειρηματίες που δεν μου φέρθηκαν όπως θα ήθελα. Δεν κρατάω κακία, προχωράμε, γινόμαστε καλύτεροι. Καλό μου έκαναν τελικά. Τώρα μου φέρονται πολύ καλά» και μίλησε για τον πρώτο άνθρωπο που τον πίστεψε, πέρα από την οικογένειά του.

Η σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο δεν τον πείραξε πολύ, γιατί έχει εμπνευστεί από αυτόν, μεταξύ άλλων.

«Η νύχτα δεν με έχει αλλάξει. Προσπαθώ να δώσω τη δική μου διαδρομή και να ξεπερνάω τον εαυτό μου κάθε φορά. Υπάρχουν βραδιές που δεν θέλω να πάω στο μαγαζί. Αλλά κάθε φορά που ξεκινάς το πρόγραμμα μπαίνεις στην κατάσταση και αλλάζει όλο».

Για το αν θέλει να κάνει οικογένεια, όπως του λένε οι γονείς του: «Όποτε θέλει ο Θεός και όπως τα φέρει η ζωή. Θέλω να κάνω οικογένεια. Πιστεύω θα βρίσκω χρόνο για όλα».

Για το αν έφτασε ποτέ στον γάμο: «Υπάρχουν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει. Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί. Είναι δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου. Όταν υπάρχει κατανόηση και μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα».

Για το αν μπορεί να προστατεύει την προσωπική του ζωή: «Αν θέλεις ναι, μπορείς να πας κάπου αλλού. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο. Αλλά αυτό είναι στη ζωή μας. Υπήρχαν σχέσεις που δεν μαθεύτηκαν. Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την κοπέλα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top