0
Ένα drone κατέγραψε πλάνα μιας ασυνήθιστης εικόνας σε ένα δάσος της Αγγλίας όπου πολλοί περιπατητές ανέφεραν ότι τους καταδιώκει ένα φάντασμα .

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Cannock Chase, στο Staffordshire, όπου οι άνθρωποι αναφέρουν ότι είδαν το «μαυρομάτικο κορίτσι» πρώτη φορά τη δεκαετία του 1980.

Οι επαγγελματίες κυνηγοί φαντασμάτων είπαν τώρα ότι το βίντεο θα μπορούσε να είναι απόδειξη υπερφυσικής δραστηριότητας στην περιοχή.

Ένας από αυτούς είναι ο Robert Pulme, ο οποίος περιγράφει τη δραστηριότητα ως «τρομακτική», είπε: «Το Cannock Chase θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στη Βρετανία, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη η περιοχή αντλεί πολλές φήμες για φαντάσματα και πνεύματα».

«Είχαμε πολλές αναφορές για ένα «μαυρομάτικο κορίτσι» να περπατά μόνο του . Στην αρχή φαίνεται σαν ένα κανονικό κορίτσι και οι περιπατητές ανησυχούν ότι ένα κοριτσάκι έχει χαθεί στο δάσος.

«Τότε παρατηρούν τα μάτια της και αμέσως εξαφανίζεται. Είναι τρομακτικό».

Ο Rober πιστεύει ότι μπορεί να καταλάβει γιατί αυτό το συγκεκριμένο πνεύμα στοιχειώνει το δάσος, καθώς μια επιδημία διφθερίτιδας το 1800 στοίχισε τη ζωή σε παιδιά της περιοχής. Ωστόσο, έχει προταθεί ότι το φάντασμα θα μπορούσε να είναι θύμα ενός ντόπιου δολοφόνου.

Ένας ειδικός στην υπερφυσική δραστηριότητα στην περιοχή, ο Lee Brickley, είπε επίσης στην Daily Star ένα άλλο περιστατικό στο Cannock Chase.

Είπε χαρακτηριστικά: «Υπήρξε επίσης ένα άλλο περιστατικό τον Οκτώβριο του 2019 όταν μια νεαρή κοπέλα κυνήγησε το παιδί με τα μαύρα μάτια κοντά στο Castle Ring και πάλι δεν μπόρεσε να την προλάβει.





loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top