0
Όπως ανακοίνωσαν οι καναδικές αρχές κλιμάκιο του FBI σπεύδει να ερευνήσει τα συντρίμμια από το ΑΤΙΑ που καταρρίφθηκε νωρίτερα σήμερα πάνω από την πόλη Γιούκον.

Το γεγονός ότι μια αμερικανική  ομοσπονδιακή υπηρεσία όπως το FBI η οποία είναι υπεύθυνη για την εσωτερική ασφάλεια των ΗΠΑ καλείται να ερευνήσει συντρίμμια σε μια άλλη χώρα από μόνο του δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα.


Για ποιο λόγο ο Καναδάς ζήτησε την συνδρομή του FBI; Τι ακριβώς συντρίμμια είναι αυτά και για ποιο λόγο οι καναδικές αρχές  από τους κατοίκους να μείνουν μακριά  από αυτά ή εάν έρθουν σε επαφή να ειδοποιήσουν αμέσως την Αστυνομία.
Υπενθυμίζεται ότι μια εβδομάδα μετά την κατάρριψη ενός φερόμενου κινεζικού κατασκοπευτικού μπαλονιού που πετούσε πάνω από τις ΗΠΑ, αμερικανικά F-22 κατέρριψαν ένα άγνωστο αντικείμενο που απειλούσε τις πτήσεις πάνω από την Αλάσκα την Παρασκευή.

Οι αναφορές προσφέρουν αντικρουόμενες λεπτομέρειες σχετικά με τις δυνατότητες και την προέλευση του αντικειμένου και αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ έχουν δημοσιεύσει περιορισμένα στοιχεία σχετικά με το σχεδιασμό ή τον επιδιωκόμενο σκοπό του και τώρα ήρθε πάλι ακόμα ένα άγνωστο αντικείμενο να προστεθεί.

Στο μεταξύ όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος  τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πάνω από την Αλάσκα και τον Καναδά τις τελευταίες ημέρες δεν έμοιαζαν με το κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι που καταρρίφθηκε ανοιχτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας και ήταν πολύ μικρότερα, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου.

«Αυτά τα αντικείμενα δεν έμοιαζαν πολύ και ήταν πολύ μικρότερα από το μπαλόνι της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και δεν θα τα χαρακτηρίσουμε οριστικά μέχρι να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τα συντρίμμια – ένα θέμα για το οποίο εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε σε απάντηση ερωτήσεων που αφορούσαν το σχόλιο του επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ, ότι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πίστευαν πως τα μη επανδρωμένα αντικείμενα ήταν μπαλόνια.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top