0
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον ληστή με τη χειροβομβίδα που εισέβαλε σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη και άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο άνθρωπος που λήστεψε την τράπεζα στην Αργυρούπολη με χειροβομβίδα το πρωί της Δευτέρας είναι συνταγματάρχης του στρατού και μάλιστα εν ενεργεία, ενώ φέρεται να έχει κάνει συνολικά τρεις ληστείες τραπεζών στα νότια προάστια. 


Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας μπήκε στις 9:40 το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη και αφού απείλησε τους υπαλλήλους με τη χειροβομβίδα, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και χάθηκε στα στενά της γύρω περιοχής.

Ωστόσο, μετά τις πρώτες δύο ληστείες η αστυνομία έκανε πιο συχνές περιπολίες στα νότια προάστια συστηματικά και δη στις περιοχές που βρίσκονται τράπεζες. 

Έτσι, κατάφεραν και εντόπισαν άμεσα τον δράστη μέσα στο αυτοκίνητό του και τον συνέλαβαν λίγες ώρες μετά τη ληστεία της Αργυρούπολης. 

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί η χειροβομβίδα. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης


Σύμφωνα με τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς:

«Έκανα τις ληστείες γιατί είχα οικονομικά προβλήματα. Δεν είχα συνεργό, πάρκαρα το αυτοκίνητο μου μερικά τετράγωνα πιο κάτω και πήγαινα με τη χειροβομβίδα. Έφευγα με τα πόδια από την τράπεζα και στη συνέχεια επιβιβαζόμουν στο αυτοκίνητο».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top