0
Οι επιστήμονες μπορεί ακόμα να ερευνούν την ύπαρξη εξωγήινων, όμως ένας 58χρονος υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής τους 60 φορές και έχει δώσει μάχες εναντίον τους, ενώ φέρεται να κατέχει και σχετικά βίντεο που επαληθεύουν τους ισχυρισμούς του.

Ο Russ Kellett από το βόρειο Γιορκσάιρ αναφέρει πως σε ηλικία 16 ετών είχε το πρώτο τετ α τετ με UFO, όταν απήχθη επιστρέφοντας σπίτι του και κατέληξε στο χειρουργικό κρεβάτι ενός εξωγήινου, με πλάσματα 15 μέτρων που έμοιαζαν με τον Δράκουλα να τον περιβάλουν.

«Με έχουν απαγάγει τουλάχιστον 60 φορές. Η πρώτη φορά ήταν στα 16 μου όταν πήγαινα σπίτι με το μηχανάκι μου. Πέρασα μέσα από ένα τούνελ που δεν είχα ξαναδεί και το επόμενο πράγμα που ήξερα, ήταν πως ήμουν σε μια χειρουργική επέμβαση οδοντιάτρου, με εξωγήινους άντρες ύψους 15 μέτρων, που μοιάζουν πολύ με τον Δράκουλα χωρίς τα αιχμηρά δόντια, να με περιβάλλουν», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη mirror.co.uk.

Τα επόμενα 30 χρόνια λοιπόν, μετατράπηκε σε έναν «σούπερ στρατιώτη» που αντιμετώπισε πολλές εξωγήινες φυλές, με τις μάχες να διεξάγονται τόσο στη Γη, όσο και στο διάστημα, σύμφωνα με τον ίδιο.

Μάλιστα, διευκρίνισε ότι τέσσερις ανθρώπινες ώρες, μπορεί να είναι τέσσερα χρόνια, αν κάποιος βρίσκεται σε εξωγήινο διαστημικό αεροσκάφος.

Το βίντεο με την κόκκινη σφαίρα

Ο 58χρονος αναφέρει ότι ψάχνοντας στο αρχείο που διατηρεί για την ύπαρξη των εξωγήινων, «ξέθαψε» ένα στιγμιότυπο που είχε τραβήξει στην ακτή Filey. Όπως ανέφερε, ένα βράδυ έπινε τσάι, όταν είδε μια κόκκινη σφαίρα φωτός να καταδιώκεται από δύο μαχητικά στο νυχτερινό ουρανό. Τότε, βγήκε έξω από το σπίτι του και με μια κάμερα στο χέρι, άρχισε να κυνηγάει αυτά τα περίεργα φώτα.

«Ανακάλυψα το βίντεο αφού έκανα μια εκκαθάριση των αρχείων μου.

Ήταν αργά το βράδυ και αφού τελείωσα το τσάι μου, είδα ξαφνικά μια γιγάντια κόκκινη σφαίρα φωτός να καταδιώκεται από δύο μαχητικά.

Η σφαίρα εξαφανίστηκε σε ένα σύννεφο, με τα μαχητικά αεροσκάφη να βγαίνουν από την άλλη πλευρά, αλλά δεν είδα ποτέ ξανά την κόκκινη σφαίρα.

Αποφάσισα να επιστρέψω και να ερευνήσω με την κάμερα μου, κρατώντας τα μάτια μου στον ουρανό καθώς περπατούσα προς την ακτή», είπε χαρακτηριστικά.


Έπειτα, είπε όμως ότι «εντόπισα ξανά τα μαχητικά αεροσκάφη και συνειδητοποίησα ότι κατευθύνονταν προς κάτι που έμοιαζε με έξι αιωρούμενα φώτα στον ουρανό.

Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Πιστεύω ότι οι εξωγήινοι έχουν μια σειρά από μυστικές βάσεις απλωμένες σε όλη την υδρόγειο στα πιο βαθιά βάθη των ωκεανών, έτσι ώστε εμείς, ως άνθρωποι, να μην μπορούμε να τις βρούμε.

Έχουν συμβεί τόσα πολλά στην περιοχή του Filey Bay όταν πρόκειται για εξωγήινες θεάσεις… η θαλάσσια βάση πρέπει να είναι πολύ κοντά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το όλο περιστατικό διήρκησε περίπου 20 λεπτά, όμως η οικογένεια του ανησύχησε, αφού θεώρησε ότι έλειπε περισσότερο από το σπίτι. «Νόμιζα ότι είχα βγει μόνο μια ώρα, αλλά η μαμά μου είπε ότι είχε περάσει πολύ περισσότερο από αυτό. Αν σκεφτόμουν, θα μπορούσα κάλλιστα να με είχαν απαγάγει εκείνο το βράδυ, καθώς ήταν τόσο κοντά σε αυτό που συνέβαινε.


Δεν το θυμάμαι αν με απήγαγαν και νιώθω ότι έχασα χρόνο εκείνο το βράδυ, αλλά υποθέτω ότι δεν θα το μάθω ποτέ. Ίσως συνέβη κάτι εξαιρετικό, ίσως όχι. Αλλά δεν θα αποθαρρυνθώ από την αποστολή μου να αποκαλύψω την εξωγήινη ζωή», είπε ο Russ Kellett.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top