0
Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την λήψη της συγκεκριμένης φωτογραφίας της Τζούλια Νόβα, παραμένει όμως μια από τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίσεις και ταυτόχρονα μια από τις πιο καυτές!

Το μοντέλο που όλοι γνωρίσαμε μέσα από μια συμμετοχή της στην τηλεόραση και αυτή είναι στο Star και στον Τροχό της Τύχης, έχει καταφέρει να γίνει πασίγνωστη μέσα από αυτή την εκπομπή και μια από τις ποθητές γυναίκες των social media.

Η ξανθιά καλλονή ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ στην τηλεόραση εμφανίστηκε πρώτη φορά στην εκπομπή Mega με μία, όπου ανήκε στα κορίτσια που παρουσίαζαν το κομμάτι της μόδας.

Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόου-μπιζ. Είναι μια παρουσία πολλά υποσχόμενη που σίγουρα δεν μπορείς να ξεχάσεις. Όταν την βλέπεις σίγουρα σου κάνει μεγάλη εντύπωση και χαράζεται στην μνήμη σου.

Η γυμvόστnθn φωτογραφία

Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω είναι πριν από μερικά χρόνια, όταν η Τζούλια Νόβα δεν είχε βγει ακόμα στην τηλεόραση και έκανε πασαρέλα ως μοντέλο και όπως θα δείτε και εσείς είναι τελείως διαφορετική, αλλά εξίσου εντυπωσιακή.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top