0
Το ότι ανάμεσά μας ζουν γαϊδούρια είναι κοινός τόπος και δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε με κάθε ευκαιρία.

Άλλωστε, κάποιοι φροντίζουν μόνοι τους να μας το υπενθυμίζουν, κλέβοντας, για παράδειγμα, 1.500 ευρώ από την τσάντα μιας κοπέλας που έχει μόλις χτυπηθεί από αυτοκίνητο και είναι πεσμένη στο οδόστρωμα. 

Όσο και να ξέρουμε, όμως, ότι είμαστε αναγκασμένοι να αναπνέουμε τον ίδιο αέρα με τέτοια αποβράσματα, δυσκολευόμαστε να χωνέψουμε τις πράξεις τους. Πώς να δεχθεί άλλωστε οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος την παρακάτω καταγγελία που αφορά σε περιστατικό στα Χανιά και σε άτομο με κινητικά προβλήματα που έπεσε από το αμαξίδιό του...

«Λίγη ανθρωπιά..δεν βλάπτει! Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑΜΕΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑΜΕΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο... Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του... Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο! Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@»

Τι σχόλιο να κάνεις διαβάζοντας κάτι τέτοιο...


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top