0
Η EYΠ με έγγραφο της προς την ΑΔΑΕ ενημέρωσε πως ακόμα και αν ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νίκος Ανδρουλάκης επισκεφτεί τα γραφεία της υπηρεσίας στην Κατεχάκη δεν θα μάθει τον λόγο για τον οποίο παρακολουθούνταν!

Φυσικά αυτό καταρρίπτει και το ίδιο το κυβερνητικό αφήγημα με βάση το οποίο εάν ήθελε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ν.Ανδρουλάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΠ και να ενημερωθεί ο ίδιος τους λόγους της παρακολούθησής του.

Εδώ όμως προκύπτει κάτι πολύ σημαντικότερο. Για να αυτοδιαψεύδεται η ίδια η κυβέρνηση αυτό σημαίνει πως δεν υπήρχε καμία αιτία «νόμιμης» επισύνδεσης για να παρακολουθείται το κινητό τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Στο έγγραφο που διάβασαν οι βουλευτές της Εξεταστικής για την ενημέρωση της ΑΔΑΕ από την ΕΥΠ στις δυο επισκέψεις στα γραφεία της στην Κατεχάκη αναφέρεται όπως είπαν στην ΑΔΑΕ, από την ΕΥΠ, ότι αν μεταβεί στην οδό Κατεχάκη για ενημέρωση ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί «για όσα επιτρέπει ο νόμος».

Όμως ο νόμος της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν επιτρέπει (απαγορεύει) να ενημερώνεται ο παρακολουθούμενος για το λόγο που παρακολουθούνταν!

Συνεπώς δεν θα ενημερωθεί ποτέ. Για να το κάνουμε ακόμα ξεκάθαρο αν ο Ν.Ανδρουλάκης πραγματοποιούσε πράξεις θεωρούνται επιζήμιες για την χώρα ή είναι εγκληματικής φύσεως, η κυβέρνηση θα ήταν η πρώτη που θα το έκανε «σημαία» της.

Όμως δεν θέλει με τίποτε να αποκαλυφτεί ο λόγος για τον οποίο διατάχθηκε η επισύνδεση που σημαίνει ότι ο λόγο ΔΕΝ ΗΤΑΝ νόμιμος, αλλά πολιτικός.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top