0
Δολοφονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας εξιχνιάστηκε από τυχαίο έλεγχο σε όχημα πρώην βαρυποινίτη κατά τη διάρκεια της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο OPEN η Ελευθερία Σπυράκη, ο πρώην βαρυποινίτης μαζί με έναν ομοεθνή του από την Αλβανία κινούνταν στην περιοχή του Χαϊδαρίου, εκεί όπου βρίσκονταν αστυνομικοί, οι οποίοι τους σταμάτησαν για έναν τυχαίο έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του τυχαίου ελέγχου εντόπισαν μέσα στο όχημα του πρώην βαρυποινίτη που αποφυλακίστηκε μόλις τον περασμένο Ιούνιο, εντόπισαν ένα μαχαίρι και εισιτήρια από την Ηγουμενίτσα.

Τα ευρήματα κίνησαν την περιέργεια των αστυνομικών, οι οποίοι ζήτησαν από τους δύο άνδρες να τους ακολουθήσουν στο ΑΤ της περιοχής. Εκεί κατά τη διάρκεια του έλεγχου και της ταυτοποίησης των στοιχείων, οι αστυνομικοί συνειδητοποίησαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, τον περασμένο Ιούλιο, έναν μόλις μήνα μετά την αποφυλάκισή του είχε προχωρήσει στην δολοφονία ενός 39χρονου στην Αγία Βαρβάρα, αλλά και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 36χρονου.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top