0
Στιγμές τρόμου έζησε μια 55χρονη γυναίκα στην Γλυφάδα, καθώς μπήκαν στο σπίτι της άγνωστοι και την λήστεψαν. 

Οι δράστες την ακινητοποίησαν και άρπαξαν πάνω από 500.000 ευρώ.  Η 55χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήρθε αντιμέτωπη με τους ληστές μέσα στο σπίτι της στην Γλυφάδα, το βράδυ της Κυριακής (18.09.2022). 

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδα, δύο άτομα την ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και την απείλησαν προκειμένου η ίδια να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. 

Η γυναίκα τελικά υπέκυψε, με αποτέλεσμα οι ληστές να φύγουν με μετρητά και κοσμήματα, που κατά δήλωση του θύματος, ίσως και να ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ.  Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι πιθανόν να υπήρχε και ένα τρίτο άτομο, στο ρόλο του τσιλιαδόρου.

Γνωστή αστρολόγος το θύμα της μεγάλης ληστείας στη Γλυφάδα 


Με ιδιαίτερη προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τη ληστεία με θύμα 55χρονη μέσα στο σπίτι της στην Άνω Γλυφάδα.

Το θύμα είναι αστρολόγος και έχει δηλώσει το συγκεκριμένο σπίτι και ως επαγγελματικό χώρο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 55χρονη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι στις 2.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της, την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους αποκαλύψει που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Όπως δήλωσε το θύμα, οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 500.000 ευρώ.


Οι άντρες της Ασφάλειας βρίσκονται ακόμα στο σπίτι του θύματος και ψάχνουν για δακτυλικά αποτυπώματα και κάμερες ασφαλείας από την ευρύτερη περιοχή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα εισέβαλαν στο σπίτι 55χρονης, την απείλησαν ότι θα της κάνουν κακό εάν δεν τους δώσει χρήματα και χρυσαφικά και στη συνέχεια φέρονται να έψαξαν όλους τους χώρους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς το θύμα, ένας από τους ληστές την ακινητοποίησε και την χτύπησε. Οι ληστές εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού, από το οποίο αφαίρεσαν μετρητά μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ και κοσμήματα.


Οι άντρες της Ασφάλειας βρίσκονται ακόμα στο σπίτι του θύματος και ψάχνουν για δακτυλικά αποτυπώματα και κάμερες ασφαλείας από την ευρύτερη περιοχή. Θεωρούν δεδομένο ότι έχουν να κάνουν με σεσημασμένους ληστές.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top