0
Απειλές προς την Ελλάδα σαν κοινός «μπράβος» διατυπώνει ο εκπρόσωπος του AKP, Ομάρ Τσελίκ, δηλαδή του κυβερνώντος κόμματος και στενός συνεργάτης του Ρ.Τ.Ερντογάν, με την φράση, «Μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά» σε tweet που δημοσίευσε, αλλά ξεχνά κάτι. Ότι η νύχτα είναι το ιδανικό πεδίο μάχης των Ελλήνων.

Εκτός των μεγάλων στρατιωτικών νικών που έχουμε πετύχει από την εποχή των Θερμοπυλών ακόμα (λίγοι ξέρουν την ειδική νυκτερινή επιχείρηση των Σπαρτιατών στο στρατόπεδο των Περσών που παραλίγο να καταλήξει στην θανάτωση του Ξέρξη), αλλά και την παράδοση που έχει δημιουργήσει η Ελλάδα στην βιομηχανία οργάνων νυκτερινής όρασης από την δεκαετία του ’90 ακόμα.


Και σήμερα η μοναδική ελληνική βιομηχανία που είναι στην πρώτη θέση παγκοσμίως στο τομέα της, είναι η THEON Sensors που εδρεύει στο… Κορωπί!

Σχεδόν σε κάθε διαγωνισμό σε όλο τον πλανήτη «πατάει» τους ανταγωνιστές της.

Να μην λέμε πολλά: Όταν η THEON Sensors πουλάει σαν «ζεστό ψωμάκι» τα ηλεκτροοπτικά νυκτερινής όρασης σε ένοπλες δυνάμεις σε όλο τον πλανήτη από την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, μέχρι την Γερμανία, την Σουηδία, την Γαλλία, την Ολλανδία κλπ. καταλαβαίνουμε το αποτέλεσμα που θα έχει στα χέρια των Ελλήνων κομάντο.

Κι αυτοί νύχτα θα επισκεφθούν τις τουρκικές ακτές και τις τουρκικές στρατηγικές εγκαταστάσεις.

Γιατί η διαδρομή σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι μόνο «από τα ανατολικά προς τα δυτικά».

Είναι και «από τα δυτικά προς τα ανατολικά» κ.Ομάρ Τσελίκ…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top