0
Την ώρα που οι Τούρκοι στέλνουν συνέχεια κατασκοπευτικά πάνω από την Κανδελιούσσα, μια κίνηση-ματ από ελληνικής πλευράς δείχνει να αλλάζει τα δεδομένα στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Σύμφωνα με το hellasjournal.com, φαίνεται πως αγγίζουμε το πλήρωμα του χρόνου και να προχωρήσει η διαδικασία και να μπει στην τελική ευθεία η συμφωνία για τους πυραύλους SpikeNLOS & SpikeER2.


Μάλιστα, προτεραιότητες της ηγεσίας του ΓΕΣ είναι να τρέξει το νομοσχέδιο που έχει να κάνει με θέματα προσωπικού κι εκείνο της στρατιωτικής δικαιοσύνης.

Φυσικά, η προσθήκη των Spike στο οπλοστάσιο του Στρατού Ξηράς, στις κανονιοφόρους του Πολεμικού Ναυτικού και σε Σκάφη Ανορθόδοξου Πολέμου της Διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών, μεταφράζεται ως ένα από τα σημαντικά όπλα που δημιουργούν συνθήκες «απαγόρευσης», ιδίως σ’ ότι αφορά για παράδειγμα μια αποβατική ενέργεια προς κάποιο νησί του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι Spike NLOS μπορούν να ενσωματωθούν σε λιγότερα από 20 λεπτά στα αμερικανικά οχήματα ενώ μπορούν να εκτοξευθούν και από τον αέρα.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε τους φόβους των Τούρκων, με αξιωματούχο να δηλώνει πως δεν θα είναι πλέον δυνατό οι Ναυτικές Δυνάμεις της Τουρκίας να πραγματοποιούν επιχειρήσεις στο Αιγαίο.

Κατά τα άλλα, στο κλίμα παραμένει… τεταμένο, με τους γείτονες να τραβάνε επικίνδυνα το σχοινί, στέλνοντας δημοσιογράφο με φουσκωτό κοντά στην Ψέριμο για… ρεπορτάζ.loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top