0
Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα social media περί τραυματισμού της Έλενας Παπαρίζου κατά τη διάρκεια της άγριας συμπλοκής SNIK και Light στα γυρίσματα των MadVMA22.

Εικόνες και βίντεο που κυκλοφόρησαν απεικονίζουν την Έλενα να τρέχει να ξεφύγει από τις μπουνιές που ανταλάσσουν ο Light και πρόσωπο της προσωπικής ασφάλειας του SNIK, πηδώντας καθίσματα και προσπαθώντας να προστατεύσει το κορμί της από τα χτυπήματα. Ειπώθηκε μάλιστα πως η ίδια χτυπήθηκε στην πλάτη από μπουνιά, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως την είδαν να αποχωρεί με τα χέρια στο πρόσωπό της. Λίγο αργότερα, γράφτηκε πως η ίδια κατέθεσε μήνυση στο Α.Τ.Παλαιού Φαλήρου.

Με εξαίρεση τη μήνυση -που δεν έλαβε ποτέ χώρα- όπως αποδεικνύεται, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση καθώς η Έλενα πράγματι τραυματίστηκε αλλά ελαφρά και όχι στο πρόσωπο, μόνο στο σώμα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Δανάη Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη!», η Παπαρίζου κατά τη διάρκεια της συμπλοκής είχε αγκαλιάσει τις δύο τραγουδίστριες με τις οποίες θα εμφανιζόταν επί σκηνής, τη Joanne -κόρη του τηλεοπτικού Καραπάνου του «Σασμού»- και τη Marseaux, για να τις προστατεύσει από τα χτυπήματα, ενώ την ίδια την Έλενα αγκάλιασε ο Νίκος Παναγιωτίδης των Antique.

Σύμφωνα με τον Τάσο Ξιαρχό, η Έλενα έτρεμε με όσα συνέβαιναν γύρω της, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως βγήκαν μέχρι και όπλα!

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Έλενα Παπαρίζου θα έχει πολλά να πει όταν περάσει η μπόρα.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top