0
Ο στρατηγός όχι μόνο σήκωσε αλλά επέστρεψε το γάντι των απειλών στον Ομέρ Τσελίκ.

Ενδεικτική του σθένους, της αποφασιστικότητας και του φρονήματος των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις είναι η ανάρτηση του επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου. Ο στρατηγός όχι μόνο σήκωσε αλλά επέστρεψε το γάντι των απειλών στον Ομέρ Τσελίκ.

Ο στρατηγός Κωσταράκος προειδοποιεί και συμβουλεύει τον Ομέρ Τσελίκ να σκεφτούν πολλές φορές πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε εχθρική κίνηση γιατί όπως γράφει σε ανάρτησή του «θα τους φάνε τα μαύρα ψάρια και το αλμυρό νερό».

Μάλιστα προτείνει στον κ. Τσελίκ να σκεφτεί τι θα συμβεί αν η Ελλάδα αποφασίσει να ... συναντήσει τους Τούρκους κάποιο βράδυ. «Υποθέτω ότι έχει βρει ήδη τρύπες να κρυφτεί» σημειώνει ο στρατηγός Κωσταράκος και καταλήγει πως «και μέρα και νύχτα η αποφασιστικότητα μας και τύχη τους θα είναι ίδια. Ας το αναλογισθούν. Έχουν ακόμα πολύ χρόνο».

Η ανάρτηση Κωσταράκου

Μια φιλική συμβουλή στον καλοντυμένο κύριο κ. Ομέρ Τσελικ που μας απειλεί ότι οι Τούρκοι θα έρθουν ξαφνικά μια νύχτα. 

Όχι ότι τους φοβόμαστε ή ότι μας τρομάζει ο κομψός Κυριος Τσελικ, τον έχουμε συνηθίσει με βαρύγδουπες και προκλητικές δηλώσεις, εξ άλλου ένας απλός εκπρόσωπος κόμματος που αντιπροσωπεύει τον εαυτό του και τους ομοϊδεάτες του είναι , αν όμως είναι να έρθει βράδυ ή πρωί , με τον τρόπο που ενεργουν και επιχειρουν στην μεγαλειώδη άσκηση τους ΕΦΕΣ 2022, τότε θα τους συμβούλευα όλους και τον Κύριο Τσελικ και όσους συμμερίζονται τις απόψεις του να το σκεφτούν πολλές φορές, γιατί όπως λέει και το τραγούδι ( ίσως το γνωριζει) « θα τους φάνε τα μαύρα ψαρια και το αλμυρό νερό», χώρια που πρέπει να αναλογισθούν τι θα συμβεί αν εμείς αποφασίσουμε να έρθουμε να τους συναντήσουμε κάποιο βράδυ. Υποθέτω ότι έχει βρει ήδη τρύπες να κρυφτεί. 

Αυτό θα τους συμβούλευα εγώ. Μας έχουν κουράσει με τις απειλές και τις άναρθρες κραυγές τους. Και μέρα και νύχτα η αποφασιστικότητα μας και τύχη τους θα είναι ίδια. Ας το αναλογισθούν. Έχουν ακόμα πολύ χρόνο. Προλαβαίνουν να αναθεωρήσουν τις απειλητικές απόψεις τους και να γίνουν αξιοπρεπείς ειρηνικοί, και πολιτισμένοι γείτονες για να δουλέψουμε μαζί για το κοινό καλό των λαών μας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top