0
Τη μερίδα του λέοντος πρόκειται να πάρει ο φετινός κύκλος του ριάλιτι μοντέλων Next Top Model Ελλάδας στην τηλεθέαση, αφού στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται το μοντέλο Μαίρη Βιτινάρος.

Ελληνίδα γεννημένη στην Αυστραλία η Μαίρη περνάει το περισσότερο χρονικό διάστημα της ζωής του στην Αμερική όπου εργάζεται ως μοντέλο, κάνοντας σημαντικές και σπουδαίες δουλειές.


Το instagram της είναι γεμάτο καταπληκτικές φωτογραφίες που αποτελούν σχολή.

Αν κάποιο κορίτσι θέλει πραγματικά να ασχοληθεί με το μόντελινγκ για να γίνει μοντέλο το φετινό gntm είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να χάσει.

Οι κριτές άλλαξαν γιατί πραγματικά κούρασαν με την αυτοπροβολή τους. Τα αγόρια, υποψήφια μοντέλα, του GNTM έφυγαν, γιατί κούρασαν με το ριάλιτι και τους έρωτες και θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι του modeling.


Η Μαίρη Βιτινάρος είναι η κατάλληλη για αυτήν την περίπτωση. Είναι ενεργό μοντέλο και ίσως στην πιο δημιουργική φάση της ζωής της. Είναι μία σύγχρονη και όμορφη κοπέλα και μέσα στα πράγματα.


Έχει σίγουρα πολλά να δείξει σε όσα κορίτσια θέλουν να γίνουν μοντέλα και καλό θα κάνεις άμα σε ενδιαφέρει η μόδα και έχεις τα προσόντα να κάνεις αίτηση στο Next Top Model Ελλάδας.

Όσο για τη Μαίρη Βιτινάρος η φωτογραφία με σηκωμένα πόδια προκάλεσε ταραχές.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top