0
Σε κίνηση «ματ» προχώρησε ο Ολυμπιακός πριν λίγες μέρες, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του να αποφασίζουν οι Ερυθρόλευκοι να αφήσουν την τηλεοπτική στέγη της NOVA, μετά από χρόνια, και να… μετακομίσουν στην Cosmote για την επόμενη τριετία.

Η συμφωνία, που θα επιφέρει στους Πειραιώτες 55 εκατομμύρια ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί σε ελληνικό σύλλογο μέχρι σήμερα, περιλαμβάνει τη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων για το πρωτάθλημα της Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες και σημαντικούς αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

Η συγκεκριμένη κίνηση γιγαντώνει τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τα έσοδά του, κάτι που είναι πολύ πιθανό να… μεταφραστεί και στην μεταγραφική αγορά. Ενδεικτικό του πόσο μεγάλου ήταν το deal για τους Ερυθρόλευκους είναι το γεγονός ότι φέτος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα πήραν περίπου 11 εκατομμύρια από τη NOVA, ενώ την ίδια στιγμή  Παναθηναϊκός και ΑΕΚ από την Cosmote TV είχαν «καρπωθεί» από 8 εκατομμύρια, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το ίδιο ποσό και τον Άρη 6,5.

Φυσικά από αυτή την κίνηση το ίδιο ευνοημένη θα βγει και η Cosmote μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από τους Ερυθρόλευκους έχει τα δικαιώματα των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Απόλλων Σμύρνης, Βόλου, Ιωνικού, Λαμίας και Παναιτωλικού.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top