0
Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας από πρόθεση ανοίγει τον φάκελο διερεύνησης των άλλων δύο θανάτων των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Μαλένας και Ίριδας, με την εγκληματική ενέργεια πλέον να μην αποκλείεται ούτε σε αυτές τις υποθέσεις.

Η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου, επανέρχεται με νέο ρεπορτάζ και πέραν από την αποκλειστική συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη, πατέρα των τριών κοριτσιών της Πάτρας και σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει πληροφορίες για το τι δείχνουν οι πρώτες έρευνες γύρω από τα αίτια των θανάτων της Ίριδας και της Μαλένας.


Η εφημερίδα αναφέρει ότι δεν υπάρχουν ίχνη κεταμίνης στα δύο κορίτσια, αλλά υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο δράστης αναμφίβολα έπνιξε τα δύο κορίτσια εισχωρώντας πανάκι στο στόμα τους προκαλώντας ασφυκτικό θάνατο.


Το ίδιο υποστήριξε και ο ιατροδικαστής κ. Λέων μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ της «ΜΠΑΜ».

«Υπάρχουν σημάδια και τα ευρήματα μιλάνε ξεκάθαρα. Το πανάκι βρέθηκε σίγουρα στο στόμα του βρέφους και αυτό δείχνει την αιτία θανάτου», ανέφερε ο κ. Λέων για τις υποθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top