0
Νέες αποκαλύψεις φέρνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου στο κυριακάτικο φύλλο του «Βήματος» στο οποίο έρχονται στη δημοσιότητα μία σειρά από SMS και μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της παραμονής της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη στο νοσοκομείο με σκοπό να δημιουργήσει άλλοθι για την ίδια.

Το πρώτο από αυτά τα SMS είχε παραλήπτες τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», είχε σταλεί λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη και ανέφερε «Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας γιατί μόνο αυτό μας έχει απομείνει».


Την ίδια περίοδο η μητέρα είχε στείλει άλλο ένα SMS που απέδιδε τα ανεξήγητα επεισόδια υγείας, τα οποία δημιουργούσε η ίδια στην κόρη της σε «πυρετικά κύματα που κάνει λόγω νευρολογικής φύσεως».

Παράλληλα σε επικοινωνία που είχε με γιατρούς ζητούσε επίμονα ιατρικές πληροφορίες λέγοντας: «πρέπει να βρούμε από τι πέφτει το οξυγόνο» ενώ πρόσθετε στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό «μη σας νοιάζει για μένα και τη συμπεριφορά μου, εγώ είμαι «παγοκολόνα»».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top