0
Η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Viviane de Queiroz Pereira χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω της άρνησής της να αεριστεί μπροστά στον σύντροφό της.

Η 27χρονη τραγουδίστρια σε Instagram Story περιέγραψε με λεπτομέρειες, την περιπέτεια υγείας της, στους 15,7 εκατομμύρια followers της.


«Ξύπνησα στις 5:30 το ξημέρωμα με έντονους πόνους στο στομάχι και κατέληξα στο νοσοκομείο», έγραψε η Pereira – γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Pocah– στην ανάρτηση, δημοσιεύοντας επίσης φωτογραφίες της στο νοσοκομείο.

Όπως εξήγησε, η ταλαιπωρία της ξεκίνησε επειδή δεν ήθελε να αερίζεται μπροστά στον φίλο της, ενώ φέρεται επίσης να ακολούθησε τις συμβουλές από ένα βίντεο στο TikTok να αγνοήσει τους «πόνους στο στομάχι», που τελικά την οδήγησαν στο γιατρό με «συσσωρευμένα, παγιδευμένα αέρια».

Αυτό συμβαίνει όταν το μεθάνιο δεν κινείται κανονικά στο έντερο, επιφέροντας «έντονο πόνο ή δυσφορία στην κοιλιά» και προκαλείται από συγκεκριμένα τρόφιμα και υποκείμενες ιατρικές παθήσεις, όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.



Οι γιατροί κατάφεραν να απαλλάξουν την Pereira από τα αποθέματα αερίων της.

«Αυτό ήταν, παιδιά. Πήρα φάρμακα και είμαι καλά», ανέφερε η 27χρονη τραγουδίστρια, που προειδοποίησε τους φανς της να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

«Κορίτσια, μην ντρέπεστε να αερίζεστε μπροστά στον δικό σας, γιατί αυτό που είναι πραγματικά ντροπιαστικό είναι να μην τον αφήνετε να κοιμηθεί επειδή δεν είστε καλά, να πηγαίνετε μαζί του στο νοσοκομείο και η διάγνωση να είναι "παγιδευμένα αέρια"», είπε η Pereira.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top