0
Με αποκλειστικό ρεπορτάζ για την πορεία των ερευνών και των νέων ευρημάτων της σχετικά με την υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, κυκλοφορεί το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» του Πέτρου Κουσουλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, παίζοντας το κεντρικό θέμα στο πρωτοσέλιδό της, υπήρξαν τρεις θάνατοι από ασφυξία, με τους δύο πρώτους  να έχουν «δέσει» την αιτία ενώ για την υπόθεση της Τζωρτζίνας να αναζητείται η τοξική ουσία που την σκότωσε μετά από ανθρώπινη παρέμβαση.


Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι σύμφωνα με έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ «το ματωμένο πανάκι εισήλθε βίαια στη στοματική κοιλότητα και κατά την είσοδο στο στόμα προκλήθηκε από τα νύχια του δράστη μικρή λύση της συνεχείας (τραύμα) εντός του στόματος αριστερά». 


Με κανέναν άλλο τρόπο δε θα μπορούσαν να δημιουργηθούν αυτά τα τραύματα, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ για την υπόθεση της Μαλένας.


Το ρεπορτάζ συνεχίζει με αναφορές στο ότι δεν υπάρχει αμφισβήτηση στο γεγονός ότι αυτές οι εκδορές στο πρόσωπο της Μαλένας προκλήθηκαν πέριξ του χρόνου θανάτου της, ήταν πρόσφατες και προθανάτιες καθώς δεν υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες από τις φωτογραφίες της οικογένειας αλλά δεν αναφέρονται ούτε στον ιατρικό φάκελο του κοριτσιού.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top