0
Με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ασχολήθηκε το Σάββατο (26/3) η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Στην εκπομπή μίλησε για την υπόθεση και ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι μίλησε με τη μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.


«Σε ό,τι αφορά στο σημερινό δημοσίευμα έχω να πω ότι διάγουμε μία περίοδο που ακούγονται πολλά, τα δύο εμπλεκόμενα υπουργεία, το Δικαιοσύνης και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θέλουν ό,τι βγαίνει να είναι ξεκάθαρο. Η δική μας πληροφορία λέει ότι οι τοξικολογικές έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο υπάρχει η εντολή για επαλήθευση όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις, και το πρώτο συμπέρασμα δείχνει ότι δεν υπάρχει ξένη ουσία που να έχει χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και που δεν έχει καμία σχέση με το φαρμακευτικό πρόγραμμα που ακολουθούσε το παιδί. Αυτό που ερευνάται είναι εάν κάποιος συνδυασμός έχει προκαλέσει στο παιδί τον θάνατο», ανέφερε αρχικά.

«Έχουμε φτάσει σε μία χρονική στιγμή που η Αστυνομία δεν είναι έτοιμη και από την άλλη έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετη πρόοδο της έρευνας της Εισαγγελίας Πατρών σε ό,τι αφορά σε συμβάντα που έγιναν στα νοσοκομεία της πόλης. Ακόμα, δεν είμαστε σε σημείο να γίνουν ανακοινώσεις. Όταν μίλησα με την Ρούλα Πισπιρίγκου δε μιλήσαμε για τις συνθήκες θανάτου των παιδιών, ήταν μία ευρεία συζήτηση σε ανθρωπιστικό πλαίσιο. Η ίδια θα επιθυμούσε να δώσει τις δικές της απαντήσεις στην Αστυνομία. Μίλησα επίσης και με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος είναι υπέρ της μη ανθρωποφαγίας. Αυτό που την ρώτησα είναι πώς αντέχει όλο αυτό και μου απάντησε ότι είναι "εκτός ορίων". Η ίδια έφτασε σε ένα σημείο να τηλεφωνήσει κάπου και να πει εάν πρέπει να πάει μόνη της στην αστυνομία να πει τί έκανε και τί όχι», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top