0
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών στην Πάτρα.

Σε νέα ανάρτηση «βόμβα» αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας προχώρησε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων. Ο ιατροδικαστής, όπως αναφέρει στη ανάρτησή του «διαβάζω ένα επιστημονικό άρθρο όπου σε περιστατικό απόφραξης των αεροφόρων οδών σε παιδί το βασικό εύρημα που υπήρχε ήταν υποξαιμική- ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια».Σημειώνεται ότι από τα τρία παιδιά της οικογένειας, η Τζωρτζίνα είχε σοβαρή εγκεφαλοπάθεια.

Θυμίζουμε ότι ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αποκαλύπτει ότι ζήτημα υπάρχει και με την έκθεση της Ίριδας και την αγενεσία φλεβοκόμβου που αναφέρεται. Ο έμπειρος ιατροδικαστής μίλησε σήμερα στο MEGA σχετικά με αυτό, ενώ την άποψή του συνηγόρησε και καρδιοχειρουργός μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

«Ήμουν από τους πρώτους που είπαν ότι έχουμε πρόβλημα με την ιατροδικαστική έκθεση» είπε σήμερα ο Γρηγόρης Λέων αναφερόμενος στην Μαλένα και προσθέτει ότι η αιτία θανάτου που δείχνει την ηπατική ανεπάρκεια, «πρέπει να αναθεωρηθεί και να ερμηνευτεί με τον σωστό τρόπο. Εγκληματική ενέργεια με παθολογικά αίτια δεν μπορεί να υπάρχει. Εκτιμώ ότι το μείζον είναι να βρεθεί λύση για τους τρεις θανάτους, να δοθούν αξιόπιστες απαντήσεις που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση».

Καρδιοχειρουργός μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι!» σημειώνει: «Το να έχει κάποιος αγενεσία του φλεβόκομβου και να είναι καλά μέχρι τους 6 – 7 μήνες και ξαφνικά να πεθαίνει από αυτό, δεν ταιριάζει. Το θέμα της αγενεσίας είναι μπερδεμένο. Υπάρχει ενδεχόμενο λάθους στη νεκροψία – νεκροτομή. Δεν ταιριάζει με την κλινική εικόνα. Ένα υγιέστατο άτομο δεν μπορεί να πεθάνει ξαφνικά από αγενεσία», είπε ο καρδιοχειρουργός. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε με νόημα ότι: «Νομίζω ότι κάτι άλλο έχει συμβεί αλλά δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες γι’ αυτό».

Η ανάρτηση της μητέρας 

Παράλληλα, μία ανάρτηση της μητέρας σχετικά με τον θάνατο της 6 μηνών Ίριδας, έρχεται να δημιουργήσει νέα ερωτήματα, αντίστοιχα με αυτά που δημιουργήθηκαν όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, ζήτησε πίσω (σ.σ. από τις Αρχές) το πανάκι με το αίμα από την κούνια της.


Θυμίζουμε ότι πως σύμφωνα με την αδελφή της 33χρονης, η μικρή Ίριδα πέθανε το 2021 στην κούνια της, όταν έπεσε για ύπνο το βράδυ και βρέθηκε νεκρή το επόμενο πρωί στις 11:30 από εκείνην, με το παιδί να μένει για ώρες χωρίς επιτήρηση.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Όσα αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη

Το Φως στο Τούνελ έγινε παγκόσμιο trend με την υπόθεση των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα. Πώς αισθάνεστε;

Εγώ θέλω να περνάω όσο απαρατήρητη γίνεται. Σου μιλάω ειλικρινά θέλω να κάνω όσο πιο αθόρυβα γίνεται τη δουλειά μου.

Η υπόθεση στην Πάτρα έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, που περιμένει απαντήσεις. Όλοι πιστεύουν πως γνωρίζετε περισσότερα πράγματα από όσα μεταφέρετε. Ισχύει;

Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο.

Τον θόρυβο δεν τον κάνατε εσείς. Το ρεπορτάζ σας αναπαράγεται από τα social media, τα sites, τις εκπομπές. Πώς αισθάνεστε για αυτό που συμβαίνει;

Ερευνώ προσεκτικά χωρίς να ακούω τις σειρήνες, γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει την ανατροπή.

«Πάγωσε» όλη η Ελλάδα όταν είπατε στην εκπομπή «ένα νεκρό παιδί μπορεί να έχει φωνή από τον τάφο του».

Ένα από τα νεκρά παιδιά «φώναζε» από την αρχή από τον τάφο του. Πιστεύω πως οι ερευνητές το έχουν ακούσει.

Έχετε ζήσει κάτι αντίστοιχο όλα αυτά τα χρόνια;

Υπάρχουν περιπτώσεις, αλλά όχι σε αυτήν την μορφή. Τρία παιδιά να χάσουν τη ζωή τους σε τρία χρόνια; Ευτυχώς που οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά κι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου μετά το χαμό και του τρίτου παιδιού… Πολλοί ρίχνουν την ευθύνη στο περιβάλλον της οικογένειας, στους συγγενείς και στους φίλους, που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί τη συχνότητα των θανάτων και να βοηθήσουν.

Σας είδαμε σοκαρισμένη στην εκπομπή μετά από κάποιες πληροφορίες που είχατε, αλλά δεν είπατε κάτι…

Αυτή είναι η δυσκολία της ζωντανής εκπομπής έρευνας. Όταν ξέρεις ότι έχεις στα χέρια σου απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα και πρέπει να ισορροπήσεις… Είναι δίκοπο μαχαίρι, γιατί σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ανατραπεί η έρευνα των Αρχών. Εκτός από ρεπόρτερ, είμαι πάνω από όλα άνθρωπος και μητέρα. Όταν με πνίγει το άδικο, αντιδρώ.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top